Φοιτητική ζωή στη Λαμία: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις!
Φοιτητική ζωή γεμάτη όμορφες στιγμές!

Η φοιτητική ζωή ξεκινά και η Λαμία είναι μια από τις πόλεις που μπορεί να τη «φιλοξενήσει».

Η Λαμία είναι  πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και έχει πληθυσμό 52.006 κατοίκους. Βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Όθρυς, κοντά στον ποταμό Σπερχειό. Είναι ένα μέρος που αποτελεί κέντρο εύφορης αγροτικής και κτηνοτροφικής περιοχής. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν τη Λαμία για να περάσουν τη φοιτητική σου ζωή εκεί.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις: 

1.Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και υπάρχουν λεωφορεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα που θα σε εξυπηρετήσουν και θα μπορείς να κάνεις «αποδράσεις» στην πρωτεύουσα.

2.Στη Λαμία η φοιτητική ζωή είναι έντονη διότι υπάρχουν αρκετοί φοιτητές. Εκεί εδρεύουν τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το τμήμα πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική είναι ένα από τα πιο καινοτόμα τμήματα της χώρας. Εκτός από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην πόλη της Λαμίας θα βρείτε το ΑΤΕΙ Στερέας Ελλάδας. Το ΑΤΕΙ αποτελείται από 4 σχολές, τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.ΕΦ.), τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π.), τη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων (Σ.ΤΕ.Γ.), τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) με τις 2 τελευταίες να αποτελούν παραρτήματα του Ιδρύματος στο Καρπενήσι και στην Άμφισσα αντίστοιχα.

3.Ο κινηματογράφος είναι μια από τις διασκεδάσεις που έχουν οι φοιτητές και θα τον βρεις στο κέντρο της πόλης.

4.Πολλά καφέ και μπαράκια θα συναντήσεις και θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις για να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

5.Η Λαμία δεν είναι ακριβό μέρος και θα μπορέσεις να βρεις οικονομικά σπίτια για να στεγάσεις τη νέα σου ζωή ως φοιτητής.

6.Στη Λαμία θα βρεις πολλά μέρη για να επισκεφτείς όπως τη γέφυρα του Γοργοποτάμου και το Αρχαιολογικό κέντρο της Λαμίας.

7.Ακόμη και το καλοκαίρι μπορεί να είναι διασκεδαστικό στη Λαμία. Κοντά στην περιοχή υπάρχουν παραθαλάσσια μέρη και μπορείς να τα επισκεφτείς. Τα Καμμένα Βούρλα είναι σχετικά κοντά και πολλοί φοιτητές τα επιλέγουν για τις εξορμήσεις τους.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στη Χαλκίδα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2