Next Top Model: «Κλείδωσε» η κριτική επιτροπή και στην παρουσιάζουμε!
Next Top Model: Είναι ονόματα που δεν τα περιμένεις με τίποτα!

Το Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την παρουσίαση του reality μοντέλων και στο πλευρό της θα βρίσκεται μια κριτική επιτροπή που σχεδόν κανείς δεν περίμενε, καθώς είχαν ακουστεί άλλα ονόματα.

Το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και είναι πολύ γνωστά σε ανθρώπους που ασχολούνται με το κομμάτι της μόδας στην Ελλάδα.

Η κριτική επιτροπή του Next Top Model θα απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Βίκυ Καγιά εννοείται, δε χρειάζεται να στην αναφέρουμε.

Το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής έχει κάνει το δικό του κομμάτι στο χώρο της ελληνικής μόδας ενώ τα ονόματα τους είναι συνδεδεμένα με την επιτυχία.

Όλοι μαζί θα κρίνουν 20 κορίτσια που έχουν σκοπό να κατακτήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας.

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Τέσσερις κριτές. Είναι εκείνοι, που έχουν τον τελικό λόγο. οι άνθρωποι που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη των κοριτσιών, μέχρι το τέλος και μέχρι τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Δες και αυτό: Κορίτσια του ελληνικού Next Top Model που όντως έκαναν καριέρα στο εξωτερικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;