Survivor 2018: Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ποια είναι η στρατηγική της! (video)
Survivor 2018: Όλοι έχουν κάποια συγκεκριμένη τακτική!

Στο Survivor 2018 όλοι οι πάικτες είχαν και έχουν μια συγκεκριμένη τακτική για να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor 2018: Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Πάνος Θεοδώρου, Χάρης Γιακουμάτος, Μελίνα Μεταξά και Βιργινία Δικαιούλια, προσπαθούν καθημερινά να αγωνιστούν σκληρά για να φτάσουν πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Σήμερα τρεις είναι οι υποψήφιοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πιθανή έξοδο τους από τον Άγιο Δομίνικο: Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Γκότσης και Πάνος Θεοδώρου.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που θα βρεθούν απευθείας στον ημιτελικό και θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να περάσει και στον τελικό.

Στο trailer που αφορά το αποψινό επεισόδιο είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να αποκαλύπτει ποια είναι η στρατηγική της στο παιχνίδι !

«Εγώ στρατηγική είναι ότι δεν μπαίνω στις ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα. Έχω το θάρρος να το πω όμως».

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτή στρατηγική της αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο του Survivor 2018 νικητής και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί σε λίγες μέρες.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Survivor 2018: Τελικά τι συνέβη μεταξύ της Ροδάνθης και του Τούρκου παίκτη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;