Survivor 2018 ΔΙΑΡΡΟΗ: Μήπως μόλις μάθαμε την τελική τετράδα;
Survivor 2018 ΔΙΑΡΡΟΗ: Άραγε τι θα συμβεί;

Survivor 2018 ΔΙΑΡΡΟΗ: Όλα αποκαλύφθηκαν ή μήπως όχι;

Στο Survivor 2018 έχουμε δει κατά καιρούς να κυκλοφορούν κάποιες διαρροές και να επιβεβαιώνονται όταν προβάλλεται το ανάλογο επεισόδιο. Όμως, υπάρχουν και ορισμένες φορές που τα spoilers δε βγαίνουν σωστά.

Αυτή τη φορά βλέπουμε σε δυο διαφορετικά μέσα, το Twitter και το Instagram, να «δίνεται» στο κοινό χωρίς δεύτερη σκέψη η τελική τετράδα αλλά και ο πίνακας της κατάταξης με τους παίκτες.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον μαγικό κόσμο των social media, τα τέσσερα άτομα που θα βρεθούν στον τελικό είναι ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια.

Με τον πίνακα κατάταξης που φιγουράρει στο Twitter είδαμε πως πρώτη στην κατάταξη είναι η αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και πάντα αναμένουμε ανατροπές αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Όπως και να έχει, οι παίκτες έχουν φανατικό κοινό στην Ελλάδα που περιμένει πως και πως την επιστροφή τους αλλά υπάρχει και μεγάλη αγωνία για τον τελικό νικητή.

Επίσης, περιμένουμε να δούμε τον τελικό, ο οποίος σύμφωνα με τη Real Life αναμένεται να προβληθεί στις 12 Ιουλίου και υπάρχει πιθανότητα να μη γίνει στο Άλσος Βεϊκου.

Δες ποια είναι η κατάταξη που όλοι διαβάζουν στο Twitter:

Aυτό είναι το post που δημοσιεύτηκε σε ένα από τα stories της σελίδας ilias_gkotsisfans:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;