Νέο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ διανομής τροφίμων - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
Δείτε αναλυτικά!

Έγκριση δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης-Αλληλεγγύης για το νέο πρόγραμμα αποκεντρωμένων προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (TEBA) για τη διαχειριστική περίοδο 2018-2019. Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων και άλλων προϊόντων, υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς εταίρους.

Το νέο πρόγραμμα είναι ύψους 6.035.480 ευρώ και θα υλοποιήσει τις ενέργειες για την εξασφάλιση προϊόντων παντοπωλείου (ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, φακές, κρέας κ.ά.) και βασικών ειδών υλικής συνδρομής (σαμπουάν, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμα, οδοντόπαστα κ.ά.) για τη διαχειριστική περίοδο 2018-2019.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι οι ωφελούμενοι ενταγμένοι μέσω Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) οι οποίοι θα λαμβάνουν εκτός από το επίδομα Κ.Ε.Α. (Κοινωνικό Επίδομα Απόρων) και τα τρόφιμα του προγράμματος. Την ίδια στιγμή οι δικαιούχοι θα συμμετέχουν και στις δράσεις των συνοδευτικών μέτρων που θα υλοποιηθούν στην Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;