Ανέκτησε την άδειά της η UBER!
Κέρδισε τη δικαστική μάχη η UBER.

Μια μεγάλη νίκη για την UBER!

Η UBER κατάφερε να κερδίσει μια δικαστική μάχη που κράτησε για δυο ολόκληρες μέρες, με την TfL (transport for London) και πήρε πίσω την άδεια λειτουργία της στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Reuters, η UBER κατάφερε να εξασφαλίσει μια νέα άδεια που θα ισχύει για 15 μήνες και για να μπορέσει να την επεκτείνει θα πρέπει να αποδείξει πως οι αλλαγές που έκανε σαν εταιρεία, ότι είναι αληθινές.

H UBER δεν κατάφερε να πάρει τη νέα πενταετή άδεια της τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς η TlF αρνήθηκε. Η άρνηση προήλθε έπειτα από διάγνωση που έγινε στον αδύναμο τρόπο της εταιρεία να κάνει αναφορά στις αρχές για τις σοβαρές εγκληματικές παραβάσεις από οδηγούς. Επίσης είχε αναφερθεί πως δε μπορούσε να κάνει σωστούς ελέγχους στο ιστορικό τους.

Η εταιρεία θεώρησε πως ήταν σωστή η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής, αλλά έκρινε απαραίτητο να δείξει πως έχουν αλλάξει τα πράγματα και πως μπορούν να παοκτήσου μια νέα άδεια μικρότερης διάρκειας και να αποδείξουν ότι συμμορφώθηκαν.

Να σου υπενθυμίσουμε πως η UBER ανέστειλλε την υπηρεσία UBER X στην Ελλάδα καθώς ένας νέος νόμος επηρέασε σημαντικά τις υπηρεσίες ridesharing και με επίσημη ανακοίνωση της δήλωσε πως θα σταματήσει η λειτουργία μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

Ας ελπίσουμε πως δε θα αργήσει η επιστροφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;