Δύο νέες προκηρύξεις για θέσεις εργασίας δημοσίευσαν Δήμοι!
Δείτε αναλυτικά!

13 Θέσεις εργασίας – Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ωρομίσθιο καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και των Επιμορφωτικών Τμημάτων κατά την διδακτική περίοδο 2018-2019 με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, και για το χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών για τους μουσικούς και οκτώ (8) μήνες για τους επιμορφωτές, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) ατόμων, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών προσόντων των υποψηφίων:
1. Αίτηση στην οποία να φαίνεται ο κωδικός απασχόλησης και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.

3. Υπεύθυνη δήλωση για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης.
4. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του απαιτούμενου τίτλου σπουδών όπως αναφέρονται παραπάνω για τις αντίστοιχες ειδικότητες. Οι τίτλοι σπουδών που προέρχονται από ιδρύματα του εξωτερικού, πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση και να αναφέρουν αναγνωρισμένη ισοτιμία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
5. Για τις ειδικότητες ΔΕ ευκρινές φωτοαντίγραφο Πτυχίου ή Διπλώματος ή απολυτήριου τίτλου δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
6. Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για την πιστότητα των αναφερομένων σε αυτό.

7. Βεβαιώσεις από διδακτική προϋπηρεσία ιδίου αντικειμένου. Ειδικότερα, για τα αναγνωρισμένα από το ΥΠ.ΠΟ.Α. τμήματα, στη βεβαίωση προϋπηρεσίας πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ.Α.
8. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).

9. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Γίνονται δεκτά
έντυπα (κατάλογοι, προγράμματα, αποκόμματα εφημερίδων, βιβλία, κλπ), απλά φωτοαντίγραφα έντυπου υλικού και βεβαιώσεις με τη σφραγίδα του αρμόδιου φορέα, όπου αναγράφεται το όνομα του υποψηφίου και το είδος της δράσης του.

10. Για όλες τις περιπτώσεις είτε ζητείται εξειδικευμένη εμπειρία είτε όχι.
(1) Για τους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:
• Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και
• Χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.

(2) Για τους ελεύθερους επαγγελματίες απαιτούνται αθροιστικά:
• Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης,
• Υπεύθυνη δήλωση, χωριστή από την αίτηση, κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας και

• Υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος της εμπειρίας.
Στην περίπτωση που η εμπειρία έχει αποκτηθεί στο δημόσιο τομέα, εναλλακτικά, αντί των προαναφερομένων, οι υποψήφιοι μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας. 11. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται :
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής (μόνο για άνδρες).

• Ο υποψήφιος με την υπογραφή της αίτησης αποδέχεται ότι: α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική προκήρυξη και το παράρτημα αυτής στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις culturezografou.wordpress.com και zografou.gov.gr ή να την παραλάβουν από τη Γραμματεία του Νομικού Προσώπου (Ανακρέοντος 60 – Ζωγράφου Τ.Κ.15772, 2ος όροφος) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ..

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ανακρέοντος 60 – Ζωγράφου Τ.Κ.15772, 3ος όροφος, απευθύνοντάς την στο Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου» υπόψη κου Δημήτριου Γιώτα και της κας Αρχοντίας Καζάκη (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7713802 – 210 7713815). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;