ΑΣΕΠ: Πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη για τις 757 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Δήμους;
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Η συμπληρωματική προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 757 μόνιμες θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων της χώρας, βρίσκεται υπό επεξεργασία στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής μετά και το αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως οι θέσεις αυτές θα προκηρυχθούν συμπληρωματικά προς τον διαγωνισμός της προκήρυξης 3Κ/2018 που έχει ήδη ολοκληρωθεί. Μάλιστα προβλέπει αύξη των προσλήψεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, οι μόνιμες θέσεις εργασίας που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ, θα αφορούν τους τομείς της καθαριότητας και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του e-dimosio.gr, η νέα προκήρυξη θέλει τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να επεξεργαστεί απο τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ. Ωστοσο επειδή μεσολαβεί ο Αύγουστος, μήνας που υπολειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες, η Ανεξάρτητη Αρχή εκτιμά οτι ο νέος διαγωνισμός θα βγει στον «αέρα» στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: 186 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας με τη νέα προκήρυξη 8Κ/2018!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;