Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο! (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Δες ποιος επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα!

Ένα ακόμα επεισόδιο με Survivor 2018 αποχώρηση παρακολουθήσαμε, όπου και μάθαμε ποιος τελικά είναι ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν ο παίκτης που το κοινό στήριξε λιγότερο με τη θετική του ψήφο. Από την άλλη η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια, κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα.

«Θα πω απλά ότι από πέρυσι, παρακολουθώντας αυτό το παιχνίδι, πραγματικά το αγάπησα πάρα πολύ. Διότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έδειξε το Survivor είναι ο αθλητικός χαρακτήρας που είχε. Και πιστεύω και γι’ αυτό το λόγο το αγάπησε όλη η Ελλάδα. Για μένα όμως έτσι όπως το έζησα πραγματικά στην ουσία ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία, την οποία δεν θα την ξεχάσω ποτέ… Που με βοήθησε να ανακαλύψω διάφορες πτυχές του εαυτού μου. Με έκανε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και πνευματικά και αγωνιστικά.

Και ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία γι’ ακόμα μία φορά να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τις αντοχές μου και τα όριά μου. Σαν Ολυμπιονίκης, όπως και όλοι οι Ολυμπιονίκες αυτής της χώρας, οι εν ζωή, είμαστε οι πρεσβευτές των Ολυμπιακών αξιών και των Ολυμπιακών ιδεών και έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες. Ελπίζω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη συμμετοχή μου στο Survivor να ανέδειξα όσο μπορώ αυτές τις αξίες και αν έχω καταφέρει έστω κι ένα παιδάκι να το σηκώσω από τον καναπέ του, από το τάμπλετ, από τον υπολογιστή, από τα παιχνίδια του και να πάει σε μια σχολή τάε κβο ντο, αυτό θα είναι για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο που θα έχω κερδίσει στο φετινό Survivor.», είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Δείτε και το βίντεο:

Δείτε επίσης: Μιχάλης Μουρούτσος: 8 πράγματα για τον Ολυμπιονίκη που συμμετέχει στο Survivor 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;