Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα σωστά βήματα για να είσαι έτοιμος την πρώτη μέρα
Πανελλήνιες 2018: Πρέπει να τα ξέρεις για να σκίσεις!

Πανελλήνιες 2018: Ετοιμάσου σωστά και δε θα χάσεις!

Έχεις ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό να διαβάζεις και περιμένεις τη μέρα που θα έρθουν επιτέλους οι Πανελλήνιες 2018 για να δώσεις, ενώ αμέσως ξεκινά η φάση που θα πρέπει να τσεκάρεις πως έγραψες και να ξεκινήσεις να κοιτάζεις τις Βάσεις 2018.

Όλοι μας έχουμε περάσει αυτό που περνάς και πίστεψε μας, you have a friend in us!

Οι εξετάσεις είναι ζόρικο κομμάτι αλλά σκέψου πως μόλις καταφέρεις να τελειώσεις με το δύσκολο κομμάτι, τότε θα ξεκινήσει κάτι καταπληκτικό και ακούει στο όνομα «φοιτητική ζωή».

Οι Πανελλήνιες 2018 θέλουν την κατάλληλη προετοιμασία και υπάρχουν κάποια βήματα για να ξεκινήσεις από την πρώτη κιόλας μέρα να είσαι στα καλύτερα σου!

  1. Φρόντισε από την προηγούμενη μέρα να είναι καλά ενυδατωμένος ο οργανισμός σου. Καλοκαίρι έχουμε και πρέπει να κρατάς το σώμα σου σε καλή θερμοκρασία και να μην υποφέρεις από ζαλάδες.
  2. Φάε όσο καλύτερα μπορείς. Επιστράτευσε την καλή σου τη μαμά και πες της πως θες να σου δώσει ένα boost ενέργειας με το φαγητό που θα σου ετοιμάσιε. Μπορείς λίγο πριν μπεις για να εξεταστείς να φας λίγους ξηρούς καρπούς ή κάποια φρούτα.
  3. Δε θα σου πω μην αγχωθείς γιατί ξέρω τι θα γίνει. Απλά θα σου πω να κάνεις θετικές σκέψεις. Παραμέρισε ότι αρνητικό και όλα τα «αν» που τριγυρνούν στο κεφάλι σου και απλά δώσε την απαραίτητη σημασία.
  4. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Έχεις διαβάσει, είσαι κομπλέ και όλα θα πάνε καλά!
  5. Κάνε ένα μπάνιο και απόλαυσε τα δέκα λεπτά ηρεμίας που σου προσφέριε το νερό. Βγάλε ότι σε απασχολεί από το μυαλό σου και πέσε στο κρεβάτι νωρίς. Ότι ήταν να μάθεις το έμαθες. ώρα να το βάλεις σε λειτουργία και να γράψεις αυτά που γνωρίζεις.

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη διαδικασία των εξετάσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;