Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4-11 Ιουνίου - Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Για δες τι θα φέρει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4 – 11 Ιουνίου

Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας χαρακτηρίζεται κυρίως από ένα φαινόμενο: την αντίθεση που σχηματίζεται σταδιακά από την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Μία σύγκρουση που μπορεί να διεγείρει πάθη, ανασφάλεια, πόθους και ένταση, προκειμένου να αναζητήσουμε τρόπους συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η Αγάπη πλέον βιώνεται με τρυφερότητα, με ζεστασιά, βαθιά συγκίνηση και οικειότητα. Η ανάγκη για ασφάλεια κοντά στους αγαπημένους μας , φίλους, συγγενείς ή προσωπική σχέση, είναι αισθητή.

Ο συναισθηματικός μας κόσμος όμως είναι ευάλωτος, δεκτικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος. Στο ζώδιο της Σελήνης, η Αφροδίτη βαδίζει με άνεση, αλλά έχει τις διακυμάνσεις που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.

Το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, είναι ένα περιβάλλον που χρωματίζει την έκφρασή μας. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, να έχουμε συναναστροφή με ανθρώπους που βιώνουν τη ζωή με την καρδιά! Κάποιες φορές, η νοσταλγία φέρνει πόνο και η μοναξιά μπορεί να μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και διστακτικούς, ή νωχελικούς.

Ο Πλούτωνας, όμως μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης. Απαιτεί αλλαγή και την αναζήτηση μέσω του πάθους, την πληρότητα.

Το συναίσθημα βιώνει τις απώλειες πολύ έντονα, αλλά ταυτόχρονα βιώνει την ανάγκη της αναβίωσης του πάθους και της προσήλωσης σε έναν νέο στόχο. Ο άνθρωπος για να δημιουργήσει πρέπει να αισθάνεται τη φλόγα της δημιουργίας, που θα λειτουργήσει σαν εσωτερική φωτιά, έτοιμη να ανταποκριθεί σε προκλήσεις. Είτε στο πρακτικό μας έργο, είτε στην προσωπική μας ζωή, το πάθος είναι βασικός οδηγός κινητοποίησης.

Θα εκφραστούμε θαυμάσια μέσω μίας Τέχνης!

Δυσκολίες θα μπορούσαν να φανούν αυτές τις μέρες, στο βίωμα μίας απώλειας, του τέλους μίας σχέσης, ή της αλλαγής των συναισθημάτων. Η πρακτική πλευρά της ζωής μας απασχολεί επίσης, με θέμα βασικό την σταθεροποίηση του εισοδήματος. Ας αποφύγουμε ανθρώπους σκοτεινούς, χειριστικούς και ικανούς να τραυματίζουν το συναίσθημα χωρίς ανταπόδοση της αφοσίωσής μας, ενώ ταυτόχρονα ας μην κάνουμε σημαντικές δαπάνες.

Καθώς χρειαζόμαστε αναζωογόνηση, ας τελειώσουμε με μία υπόθεση που κουράζει και εξαντλεί τον ψυχισμό μας, προσδιορίζοντας τις βάσεις για μία ανανέωση από το «μηδέν».

Ίσως να είναι και η μετάβαση σε μία νέα εποχή για μας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Πολύ μεγάλη βαρύτητα έχει για σας η κοινωνική εικόνα και προβολή, καθώς η φήμη προέχει. Μία συναισθηματική «θυσία» σας δείχνει τον δρόμο… Παρά την πικρία, αναπτύσσετε άμυνες και δράση. Θέλετε να ελέγχετε το μέλλον σας, και για τον λόγο αυτό, ας μην παραμείνετε στάσιμοι ή σε «πένθος» για κάτι που χάθηκε. Αν είστε σε θέση εξουσίας, ας μην γίνετε σκληροί ή απόλυτοι. Διαθέτετε αρκετή γοητεία καθώς και προσωπικότητα πολύ έντονη! Η καριέρα θα είναι ο στόχος σας! Υπάρχει συχνά μια ποικιλία από πολλές κλίσεις και ικανότητες, αλλά και δυσκολίες ως προς την επιλογή της απασχόλησης αυτές τις ημέρες. Σίγουρα όμως, έχετε έμπνευση και πρέπει να ανακαλύψετε αυτό που σας «παθιάζει». Αν το επιτύχετε, θα έχετε μεγάλη άνοδο, επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Στα κοινωνικά ζητήματα μπορείτε να αναλάβετε δράση. Αλλά μην απομακρυνθείτε από το μοίρασμα που είναι ισορροπημένο και ουσιαστικό ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, η κατάκτηση του ονείρου, χρειάζεται πραγματική δύναμη και ισχυρή πειθαρχία.

Ταύρος

Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας, η επιρροή των ημερών έχει βαρύτητα. Σας προσδίδει δυναμισμό και πρωτοποριακό πνεύμα. Με αφορμή μία οικονομική αλλαγή, ενδέχεται να επιδιώξετε επιστημονική μόρφωση ή εξειδικευμένη κατάρτιση με την πεποίθηση ότι θα σας δώσει περισσότερο έλεγχο ή δύναμη οικονομική. Αναζητάνε με πάθος τη γνώση, εξερευνητές και ταυτόχρονα μαθητές που θέλουν να φθάσουν στο βάθος! Ευαισθητοποιημένοι στην συναισθηματική επικοινωνία, μία απώλεια ή η νοσταλγία σας επηρεάζει παροδικά την κρίση. Ας μην αφεθείτε να σας χειραγωγήσουν λόγω αυτής… Η διαίσθηση σχετικά με τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δίνοντας βαθιά γνώση και κατανόηση. Έχετε μικρή ανοχή για την υποκρισία και την κοινωνική αδικία. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να επιβάλλετε συναισθήματα ή απόψεις στους άλλους. Η αλλαγή στάσης απέναντι σε θέματα ασφάλειας, προσφέρει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία ατυχών γεγονότων.

Δίδυμοι

Σε ένα πεδίο έρευνας, αντοχής και συναισθηματικών αλλαγών θα κινηθείτε αυτές τις μέρες. Αναζητάτε την υπεροχή σε πρακτικές ή συναισθηματικές σχέσεις. Μέσω μίας δυσκολίας ή απώλειας, ανακαλύπτετε τις συγκινήσεις που έκρυβε ο ψυχισμός σας, και ταυτόχρονα βαθιά ή σκοτεινά ένστικτα. Αποφύγετε την χειριστική συμπεριφορά αν είστε σε θέση υπεροχής, αλλά και τον κυνισμό ή την χειραγώγηση άλλων προς εσάς. Υπάρχει κλίση για το υπερφυσικό, την ψυχολογία, το μυστικισμό, όλα μετά από μία συναισθηματική κρίση. Αν τα ενδιαφέροντά σας σχετίζονται με κληρονομιές, χρέη, δάνεια και με την λίμπιντο, θα είστε σε εγρήγορση αυτή την εποχή. Είστε επινοητικοί και παρατηρητικοί, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα κίνητρα και τη συμπεριφορά. Η επιρροή των ημερών δείχνει τις δυνατότητες για πλήρη αναγέννηση μέσα από διαρκή πάλη για συναισθηματική επιβίωση, κατακτώντας την ασφάλεια σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει πολύ.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;