Η μαγεία του νυχτερινού ουρανού! Ασύλληπτες εικόνες...
Ο Craig Goodwin αποθανατίζει τον έναστρο ουρανό της Αμερικής.

 

Το μεγαλείο του νυχτερινού ουρανού είναι ικανό να σε κάνει να ταξιδέψεις, τόσο με το μυαλό, όσο και με την ψυχή σου. Ένα έναστρο νυχτερινό σκηνικό μπορεί να σου δημιουργήσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, πόσο μάλλον αν συνοδεύεται από τους μαγευτικούς χρωματισμούς που δημιουργεί το Βόρειο Σέλας.

Τις παρατιθέμενες φωτογραφίες τράβηξε ο Αμερικανός αστροφωτογράφος Craig Goodwin, «συλλαμβάνοντας» με τον φωτογραφικό του φακό τα μονοπάτια των αστεριών στο νυχτερινό ουρανό σε διάφορα τοπία της Δυτικής Αμερικής.

Ο 46χρονος φωτογράφος ταξίδεψε σε Ουάσινγκτον, Αϊντάχο και Αριζόνα, μακριά από τα φώτα των πολύβουων πόλεων για να απαθανατίσει την επιβλητικότητα της Φύσης, όταν «φεύγει» ο Ήλιος.

«Ένας από τους στόχους που θέλω να πετύχω μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, είναι να παρακινήσω τους ανθρώπους να βγουν από τα σπίτια τους και να δουν μόνοι τους τι υπάρχει γύρω τους», είπε ο ίδιος μιλώντας στη MailOnline.

Δείτε μερικά μαγευτικά νυχτερινά πορτραίτα του ουρανού.

νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες νυχτερινός ουρανός - φωτογραφίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;