The Bean, the Blend, the Barista:  Το τρίπτυχο επιτυχίας για την KAFEA TERRA
Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso!

Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει «όσο κρατάει ένας espresso», δεν δικαιώθηκαν. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν η διορατικότητα, η τόλμη, η προσήλωση και η εμμονή των ανθρώπων της Kafea στην ανάπτυξη του ποιοτικότερου καφέ στον κόσμο.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ, με την πολύτιμη κληρονομιά, εμπειρία και τεχνογνωσία της πιο πρωτοπόρου εταιρείας στη διάθεση espresso στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με την «Attica Terra Food & Drinks AEBE», την από 10ετίας παραγωγό εταιρεία του espresso Dimello στη χώρα μας.

Η νέα εταιρεία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

Τόσο οι ανθρώπινοι, όσο και οι φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρείας αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη!

Η κα. Νιόβη Καλλέργη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, αναφερόμενη στη συγχώνευση σχολίασε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η οργάνωσή μας, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών και όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή δημιουργούν πλέον έναν μεγάλο οργανισμό ο οποίος με γνώμονα την καινοτομία, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο για τη χώρα μας.»

«Οι εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠE. Παιανίας, συστεγάζουν την πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής του espresso Dimello, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχου πράσινου καφέ και το διοικητικό κέντρο της KAFEA TERRA. Η ορθολογική και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η βιομηχανική μας μονάδα αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για το αναπτυξιακό όραμα της εταιρίας».

Καταλήγοντας, η κα. Νιόβη Καλλέργη υπογραμμίζει: «Με αμέριστο πάθος και αφοσίωση να προσφέρουμε έναν άριστο espresso και προσανατολισμένοι στην επίτευξη μεγαλύτερων στόχων, προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί και περήφανοι … όχι μόνο για όσα όμορφα έχουμε καταφέρει, αλλά και για όσα έχουμε ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερο να ζήσουμε !».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;