MasterChef νικητής: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο!
MasterChef νικητής: Ο παίκτης πήρε 50.000 ευρώ και τον τίτλο!

MasterChef νικητής: Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι;

Το MasterChef 2018 έφτασε στο τέλος του και με μεγάλη αγωνία παρακολουθήσαμε τέσσερις ώρες γεμάτες μαγειρική, ένταση και πολύ άγχος καθώς οι δυο φιναλίστ, ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής, αγωνίστηκαν σκληρά για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 αλλά και τον τίτλο του Έλληνα Master Chef για τη φετινή χρονιά!

Το MasterChef 2018 έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου και για 5 μήνες περίπου κρατούσε μαγειρική συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό κάθε βράδυ. Οι οντισιόν βρήκαν τους κριτές αρκετά ευδιάθετος ενώ για πρώτη φορά γνωρίσαμε τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα πιάτα που έφτιαχναν οι παίκτες στο προηγούμενο Master Chef.

Oι 22 παίκτες που τελικά «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ήταν οι: Μάριος Βραχάτης, Αργύρης Αγλαμίσης, Χρήστος Γλωσσίδης, Τιμολέων Διαμαντής, Σελίμ Σελτζούκ, Δημήτρης Τσίκιλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Γωγώ Κωστάκη, Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, Τζώρτζης Παπανικολάου, Βασίλης Χατζόπουλος, Νικολέτα Ταβουλάρη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, Κωνσταντίνος Βάχος, Γιώργος Φασιλής, Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, Σάββας Λυχανίδης, Νικολέτα Γασπαράτου, Μάγια Τζουμούτια, Χριστίνα Σπυράκου, Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Χριστίνα Αργυρούδη . Όλοι μαζί μπήκαν στο σπίτι και τις κουζίνες και ξεκίνησαν με στόχο να κερδίσουν.

Οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες ήταν αρκετά δύσκολες και κάθε εβδομάδα έπρεπε να αποχαιρετούν και από έναν παίκτη με αποτέλεσμα να μείνουν οι δυο καλύτεροι για το τέλος.

Δες και αυτό: Τιμολέων Διαμαντής: 5 πράγματα για τον παίκτη του Master Chef 2018

Μετά την αποχώρηση του Αργύρη Αγλαμίσης, οι Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής, ταξίδεψαν σε τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Μιλάνο και στο πλευρό τους είδαμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι τους βοήθησαν να μαγειρέψουν και τους προσέφεραν την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Οι δυο παίκτες μαγείρεψαν σε μεγάλα εστιατόρια των τριών πόλεων που επισκέφτηκαν και κρίθηκαν αυστηρά από μεγάλους σεφ αλλά η χειρότερη στιγμή τους ήταν στο Λονδίνο, όπου μαγείρεψαν για τον executive σεφ του Petrus – εστιατόριο του Gordon Ramsey- τον Jocky Petrie, και τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, με αποτέλεσμα να «τα ακούσουν» από τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι σεφ που δοκίμασαν τα πιάτα τους στις πόλεις, βαθμολόγησαν την απόδοση των παικτών και τρεις φάκελοι παρουσιάστηκαν στον τελικό με βαθμολογίες,

Οι τρεις κριτές αφού είδαν τους παίκτες να αναμετριούνται σε υψηλών απαιτήσεων δοκιμασίες – συγκεκριμένα δημιούργησαν ένα μενού τριών πιάτων και αντέγραψαν τρία πιάτα ενός γνωστού εστιατορίου -, αποφάσισαν μετά από αρκετή ώρα και συμψηφίζοντας όλες τις βαθμολογίες (από το εξωτερικό ,τις δικές τους αλλά και τις βαθμολογίες δυο γνωστών σεφ) πως ο MasterChef νικητής είναι ο Τιμολέων Διαμαντής.

Η βαθμολογία κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο με τον Χρήστο να παίρνει 52 βαθμούς στο σύνολο και ο Τιμολέων να παίρνει 53.

Ο εξώστης ήταν γεμάτος από τους παίκτες, θαυμαστές και τις οικογένειες των δυο παικτών και όλοι μαζί χειροκρότησαν τους δυο παίκτες για την εξαιρετική απόδοση τους!

Και εμείς με τη σειρά μας να πούμε μπράβο στον νέο Master Chef!

Δες και αυτό: Χρήστος Γλωσσίδης: 6 πράγματα για τον παίκτη του Master Chef 2018!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;