5 ταινίες του Gerald Butler που πρέπει να δεις!
Oι ταινίες του είναι υπέροχες!

Οι ταινίες του αξίζουν την προσοχή σου!

Ο Gerald Butler είναι από τη Σκωτία, έχει ξεχωριστή προφορά και πολλές γυναίκες τον γλυκοκοιτούν σε κάθε του ταινία ενώ οι άνδρες τον θαυμάζουν για το ταλέντο του!

Αν σήμερα αράζεις σπίτι, μπορείς να κάτσεις και να δεις κάποιες ταινίες που έχουν ως πρωταγωνιστής τον ηθοποιό!

1.300

Ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας, αρνούμενος να προσφέρει γη και ύδωρ στον Πέρση αυτοκράτορα Ξέρξη, που εκστρατεύει στην Ελλάδα με στρατό εκατοντάδων χιλιάδων αντρών, θα αψηφήσει τις εντολές των διεφθαρμένων Εφόρων και με την συνοδεία τριακοσίων γεμάτων θέληση και σθένος αντρών, θα επιχειρήσουν να φράξουν στους κατακτητές τον δρόμο για τον Νότο. Στο στενό των Θερμοπυλών, ο Σπαρτιάτης και οι αντρειωμένοι στρατιώτες του, ακολουθώντας έξυπνη στρατηγική, θα κλείσουν το πέρασμα στις πολυάριθμες ορδές του εχθρού, που παρότι διαθέτει τα πιο σύγχρονα μέσα πολέμου, δεν μπορεί να ξεπεράσει την παλικαριά των 300…

2.Olympus Has Fallen

Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ).

3.P.S. I Love You

Μια τρυφερή δραματική κομεντί βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Σεσίλια ’χερν, σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Λα Γκραβενές (“Freedom Writers”, “Η Φωνή της Καρδιάς”) και με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών! Πρωταγωνιστεί η δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ (“Million Dollar Baby”, “Boys Dont Cry”). Πριν 10 χρόνια, στην Ιρλανδία η νεαρή τουρίστρια Χόλι και ο γοητευτικός Τζέρι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Ώσπου ο Τζέρι πεθαίνει αιφνίδια και η νεαρή κοπέλα μένει χήρα λίγο πριν τα 30 της χρόνια, μόνη και απαρηγόρητη. Μένει για βδομάδες καθηλωμένη μπροστά στην τηλεόρασή της, και ξαφνικά λαμβάνει ένα μήνυμα για τα γενέθλιά της από τον… Τζέρι, και μια σειρά από γράμματα που της ζητούν να κάνει ασυνήθιστα πράγματα. Με τη βοήθεια των φίλων της, η Χόλι ζει απίστευτες καταστάσεις που είχε σχεδιάσει γι αυτήν ο Τζέρι και οι οποίες της απαλύνουν τον πόνο. Σαν υστερόγραφο που της υπενθυμίζει πόσο πολύ την αγαπούσε!

4.The Ugly Truth

Η Άμπι Ρίχτερ είναι μια ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον Κο Τέλειο. Η καθημερινότητά της χτυπάει ξαφνικά κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουεϊ, έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να «ξεράσει» στον αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος τσαρλατάνος αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.

5.RocknRolla

Όταν ένας Ρώσος γκάνγκστερ στήνει μια κομπίνα εκατομμυρίων δολαρίων, μέλη του υποκόσμου του Λονδίνου προσπαθούν να αρπάξουν μερίδιο από τα κέρδη.

Δες και αυτό: 5+1 ταινίες για εσένα που έχεις «επαναστατικό» χαρακτήρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;