4 tips για να απογειώσεις την επόμενη συνέντευξη σου!
Tα tips αυτά θα σε βοηθήσουν, σίγουρα!

Τips για εσένα που ετοιμάζεσαι να πας στην επόμενη συνέντευξη σου!

Η αναζήτηση εργασίας μπορεί πολλές φορές να γίνει κουραστική αλλά αυτό δε σημαίνει πως όταν χτυπήσει το τηλέφωνο πως δε ξεσηκώνεσαι και ξαφνικά γεμίζεις ενέργεια.

Η αλήθεια είναι, πως όλοι τρέμουμε τις συνεντεύξεις αλλά μόλις καταφέρουμε και πάρουμε την πολυπόθητη δουλειά, τότε όλα μας φαίνονται παιχνιδάκι!

Αυτά είναι τα tips!

#1 Tip 

Κάνε συζήτηση! Είναι σημαντικό να δείξεις στον άνθρωπο που στέκεται απέναντι σου πως μπορείς να συζητήσεις και μάλιστα, για διάφορα θέματα! Έτσι θα δει την άποψη σου αλλά και τον τρόπο που μιλάς και σκέφτεσαι.

#2 Tip

Προσπάθησε να έχεις τον ίδιο τόνο φωνής με τον άνθρωπο που μιλάς. Είναι σημαντικό να ακούει ο άλλος πως μιλάς με τον ίδιο τόνο γιατί απευθείας του φαίνεσαι πιο οικείος.

#3 Tip

Η χειραψία σου είναι το παν! Πρέπει να είναι δυνατή και σίγουρη! Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις στον άλλον πως μπορεί να σε εμπιστευτεί!

#4 Tip

Να έχεις κάποια θέματα συζήτησης κατά νου. Να είσαι ενήμερος για όσα συμβαίνουν στον κόσμο και εννοείται πως πρέπει να είσαι ενήμερος για το αντικείμενο για το οποίο κλήθηκες να δώσεις συνέντευξη.

Δες και αυτό: 7 tips για εσένα που τρέχεις να τα προλάβεις όλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;