Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Εκρηκτική Νέα Σελήνη στον Κριό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει στο ζώδιό σου, αυτή η εβδομάδα;

Καρκίνος

Τα γεγονότα των ημερών σας επηρεάζουν άμεσα. Η ζωή σας είναι σε ανακατάταξη όμως ήδη από καιρό. Τώρα η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική, και απαιτεί άμεσες λύσεις. Έρχονται αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε έρχεται η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας και η παρόρμηση της Νέας Σελήνης κινητοποιεί και σας. Σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο που ακολουθεί, στις κοινωνικές σας σχέσεις κι ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας. Μια κρίση θα συμβεί στη ζωή σας που θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και στους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Με τις ανάγκες να είναι οξυμένες γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ, τα συναισθήματα συχνά θολώνουν την κρίση και φέρνουν στο φως μία εικόνα άκρως έντονη και επιθετική. Προσοχή στις ισορροπίες λοιπόν. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα κλονιστούν και όσες δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις ίσως να τελειώσουν οριστικά. Μην ανησυχείτε όμως, υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε στην αδικία, έστω κι αν θα προσπαθήσουν να σας φέρουν απρόβλεπτα προβλήματα.

Περνάτε σε νέα εποχή, όπου ακόμη και με τις ευαισθησίες σας, θα είστε γενναίοι και τολμηροί!

Λέων

Τα φαινόμενα που ακολουθούν τη Νέα Σελήνη στον Κριό, σας ευνοούν ως προς το ζώδιο. Κάποιοι συνδυασμοί όμως εξακολουθούν να προκαλούν παράλληλα δυσχέρεια στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας. Δεν σας είναι ευχάριστο να περιορίζεστε από δεσμεύσεις. Ο σχηματισμός των ημερών, θα σας θυμίσει πως πρέπει να επιμείνετε, διαφορετικά μπορεί να επέλθουν σημαντικές αλλαγές στις συνήθειές σας ή στην δουλειά σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να προκληθούν από αμέλεια, ή κούραση ψυχολογική ή σωματική. Αισιοδοξείτε, όλα αλλάζουν και έχετε μία θετική επίδραση αυτή την περίοδο: η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, είναι μία ευνοϊκή όψη προς το ζώδιό σας. Ενισχύει την ανάγκη απελευθέρωσης και σας κάνει να είστε πιο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί, σας προσδίδει αισιοδοξία, ούτως ώστε να ξεπεράσετε την δύσκολη καθημερινότητα. Με τους υπόλοιπους πλανήτες η ροή των γεγονότων που διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν είναι πλέον αναστρέψιμη. Στη δουλειά σας ή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, δεν είναι εύκολη η ατμόσφαιρα. Μπορείτε όμως να ανταποκριθείτε και στο τέλος θα δικαιωθεί κάθε προσπάθεια. Το σημαντικό είναι να έχετε σοβαρούς στόχους, εφικτούς και υλοποιήσιμους.

Αποφύγετε να αφιερώνετε όλο τον ζωτικό σας χρόνο στις υποχρεώσεις. Επιλέξετε εκείνους που σέβονται το έργο σας.

Παρθένος

Στον τομέα των βαθύτερων συναισθημάτων, εστιάζεται το ενδιαφέρον και στον τρόπο που αξιολογείτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Η ενδοσκόπηση θα βοηθήσει να κατανοηθούν τα κίνητρα, οι φόβοι, η πιθανή ανασφάλεια, η ψυχολογική ανάγκη για κάθε σχέση. Πρέπει να καλλιεργηθεί η εκάστοτε σημαντική γνωριμία και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, αλλά για σας θα είναι εύκολα αντιληπτές και εποικοδομητικές. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ανατρέπει την ασφάλειά σας και με ένα απρόβλεπτο τρόπο αποδεσμεύεστε από τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν ως τώρα. Φυσικά, επειδή δεν σας αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως αποδιοργανωθείτε προσωρινά. Θα είναι η ευκαιρία όμως να αντιληφθείτε πως όλα αλλάζουν στη ζωή. Προσοχή θα χρειαστεί στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να οξυνθούν από το άγχος και στις επενδύσεις. θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναθεωρήσετε τις απόψεις που είχατε μέχρι τώρα για αυτά που σας ανήκουν, τα δικά σας πράγματα, είτε αυτά αφορούν υλικά είτε πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονη ανασφάλεια και φόβο μην χάσετε κάτι δικό σας.

Μην κάνετε επενδύσεις σε μία σχέση δίχως να αναλογιστείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος και να διδαχθείτε από τα λάθη. Η ανασφάλεια υπήρξε κακός σύμβουλος ως τώρα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;