Survivor 2018: Η Ελένη Χατζίδου μιλά για τα
Μήπως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που βλέπουμε στο Survivor 2018;

Σε συνέντευξη που έδωσε η πρώην παίκτρια του Survivor 2018, Ελένη Χατζίδου, εξέφρασε το παράπονό της όσον αφορά το μοντάζ των πλάνων από τη διαβίωση στις παραλίες των παικτών και πως αυτό μπορεί επηρεάσει την εικόνα που βγάζει ο χαρακτήρας στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι πολλές φορές το μοντάζ “εκθέτει” κάποιους χαρακτήρες, παρουσιάζοντάς τους μονομερώς και επιδεικνύοντας μία -πιθανότατα- άτυχη στιγμή τους και “αποκρύπτωντας” τις καλές τους στιγμές.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν εκθέσει και παίκτες του περσινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η τραγουδίστρια, στη συνέντευξή της είπε: “Θα σου πω κάτι που είδα πάλι όταν βγήκα. Εμείς κάναμε σχεδόν κάθε μέρα γλέντια με τραγούδια και χορούς. Τραγουδούσα κυρίως εγώ, ο Κρητικός και ο Μουρούτσος. Τον Μουρούτσο να τραγουδάει, δεν ξέρω αν τον έχει δείξει και ποτέ. Ο Κρητικός έγραψε το τραγούδι του Survivor. Κάναμε εκπομπές μαζεμένοι όλοι μαζί όταν χάναμε την ασυλία, για τους προτεινόμενους, πάντα ήμουν καλεσμένη. Τραγουδούσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Χορεύαμε χασαποσέρβικα και νησιώτικα. Δεν έδειξε τίποτα. Γιατί δηλαδή να μην δείξεις και αυτό το πράγμα. Ότι αντέχουμε και ενώ δεν έχουμε φάει. Μου έδειξες το «σφαλιάρα θα φας», αλλά αφού σου χορεύω και σου τραγουδώ, δείξε μου και αυτό”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Πώς ήταν η Όλγα Φαρμάκη στο Λύκειο; Ήρθε η ώρα να δεις! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;