4.449 θέσεις εργασίας για μόνιμους και εποχικούς ανοίγουν στο Δημόσιο!
Δείτε αναλυτικά!

Ένα “μπαράζ” προκηρύξεων πρόκειται να έρθει το επόμενο διάστημα, τόσο από το ΑΣΕΠ, όσο και από άλλους φορείς του Δημοσίου. Οι προκηρύξεις θα αφορούν τόσο μόνιμες όσο και εποχικές θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα.

Τέσσερις από τους διαγωνισμούς αυτούς θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ, άμεσα, ενώ οι υπόλοιπες προκηρύξεις αναμένεται να εκδοθούν στο διάστημα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Βρείτε περισσότερες διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ!

Αναλυτικά:

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η 4K/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (91 θέσεις), στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (2 θέσεις), στην Ανώνυμο Εταιρία Διώρυγος Κορίνθου-ΑΕΔΙΚ (4 θέσεις), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (1), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. (2 θέσεις), στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας (1) και στον Οίκο του Ναύτου (2 θέσεις). Η προκήρυξη αναμένεται να σταλεί για ΦΕΚ μέσα στην εβδομάδα και σύντομα θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

1.200 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

Με 1.200 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΔΕΗ μέσα στις επόμενες μέρες. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας και θα απασχοληθεί σε έργα και υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίως στις περιοχές Κοζάνης και Φλώρινας. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν είναι αρχαιολόγοι, μηχανικοί, συντηρητές αρχαιοτήτων, ειδικευμένοι εργάτες, λογιστές, σχεδιαστές, φύλακες ημέρας και φύλακες νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να εκδίδονται σταδιακά μετά το Πάσχα και θα ολοκληρωθούν πριν από το καλοκαίρι. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών, ενώ για την επιλογή τους θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του νόμου 2190/94 και ειδικότερα ο χρόνος ανεργίας, η εμπειρία, οι κοινωνικές ιδιότητες, ο αριθμός ανήλικων τέκνων και ο βαθμός τίτλου σπουδών.
600 εποχικοί σε κατασκηνώσεις και δημοτικές πλαζ

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» με δίμηνες συμβάσεις θα καλυφθούν και φέτος οι ανάγκες των δήμων για κατασκηνωτικό και ναυαγοσωστικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες για το 2018 θα εγκριθούν 450 θέσεις στις κατασκηνώσεις και 150 θέσεις για ναυαγοσώστες σε δημοτικές επιχειρήσεις που διαθέτουν παραλίες. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με βάση το άρθρο 206 παρ.1 ν. 3584/2007, με το οποίο προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Οι υποψήφιοι ναυαγοσώστες οφείλουν να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και άδεια ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή σε ισχύ.

Μάθε τα πάντα για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ εδώ!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;