Uber: Αναστολή της υπηρεσίας Uber X! Mάθε πότε!
Μάθε πότε θα γίνει η αναστολή της υπηρεσίας!

Η Uber αποφάσισε την αναστολή της υπηρεσίας Uber X στην Ελλάδα!

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες αδειοδοτημένους οδηγούς να μπορούν να εξυπηρετήσουν το κοινό στις διαδρομές τους, θα ανασταλεί εξαιτίας της νέα τροποποίησης στο νομοσχέδιο που αναφέρεται στη λειτουργία του κλάδου των οδηγών στην Ελλάδα.

Η Uber λειτουργεί δυο υπηρεσίες στην Ελλάδα: την Uber X που είναι για τους ιδιώτες οδηγούς και την Uber Taxi που αφορά τους επαγγελματίες οδηγούς!

H Uber ήρθε στην Ελλάδα το 2015 και αποτελεί ασφαλής επιλογή του κοινού για τις μετακινήσεις του αλλά και οι τουρίστες φαίνεται πως έδειξαν την προτίμηση τους σε αυτή, καθώς οι υπηρεσίες της είναι αρκετά διαδεδομένες στο εξωτερικό!

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: 

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή περιλαμβάνει διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο. Για αυτό το λόγο, προχωράμε στην αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 23:59 μέχρι να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;