Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι! (video)
Έγινε η Survivor 2018 αποχώρηση, ο παίκτης είπε αντίο και έφυγε από την παραλία των Διασήμων...

Μία ακόμα Survivor 2018 αποχώρηση, έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο και για άλλη μία φορά, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να αποχωριστούν ένα μέλος της ομάδας τους.

Είναι μεγάλη η ατυχία των Κόκκινων, αφού είναι η πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στο αγώνισμα της ασυλίας και να διατηρήσουν την ομάδα τους ακέραιη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ποιοι είναι οι παίκτες που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να στηρίξει και ποιος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους, οπότε θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να “κερδίσει” τον κόσμο, ήταν η Εύη Σκαρώνη και έτσι αποχωρεί. Αντιθέτως, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου εξασφάλισαν την παραμονή τους τους στον Άγιο Δομίνικο για μία τουλάχιστον εβδομάδα ακόμα.

«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μου δόθηκε η ευκαιρία, έστω και αυτές τις λίγες μέρες, να βρίσκομαι εδώ. Να μπω σε αυτά τα αγωνίσματα που έβλεπα, να γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους, και στην ομάδα μου και στην αντίπαλη. Κρατάω μόνο θετικά στοιχεία και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ, που εν τέλει μπήκα» είπε η Εύη Σκαρώνη, λίγο πριν πει αντίο στους συμπαίκτες της.

Δες και το σχετικό βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Survivor 2018: Χαμούλης στον Άγιο Δομίνικο, πανικούλης στο Twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;