4+1 ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε στο επόμενο ραντεβού σας!
Ταινίες που είναι χαλαρές και θα σας κάνουν να γελάσετε!

Υπάρχουν ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε με το νέο αμόρε και να κάνετε το επόμενο ραντεβού σας πιο ενδιαφέρον στη βολή του σπιτιού σας!

Οκ, βγήκατε κάποια ραντεβού και ήρθε η στιγμή που ένας από τους δυο θα κάνει την κίνηση και θα έρθει στο σπίτι του άλλου για τη λεγόμενη ”ταινία”! Αλλά όντως καλό θα ήταν να δείτε κάποια ταινία πρώτα για να γίνουν τα πράγματα πιο cozy! Εξάλλου οι ταινίες είναι αυτές που έχουν καταφέρει να φέρουν πολύ κόσμο ”κοντά”!

Αυτές είναι οι ταινίες!

1.The Tourist

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας και του Παρισιού, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελα τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.

2.The Break-Up

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ, ξεκίνησε η σχέση του Γκάρι, ενός τουριστικού πράκτορα του Σικάγο με την όμορφη Μπρουκ. Παρόλο όμως που ο έρωτας τους αρχικά φαινόταν δυνατός, σύντομα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σύννεφα με συνέπεια πλέον ο ένας να μην θέλει καν να αντικρίζει τον άλλο. Μήπως όλα αυτά τα τερτίπια όμως είναι αποτέλεσμα ενός πολύ δυνατού έρωτα, που κρύβουν βαθιά μέσα τους, που δοκιμάζεται και δεν πρόκειται ουδέποτε να σβήσει?

3.Love and Other Drugs

Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν ή τίποτα να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου ναρκωτικού, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

4.50 First Dates

Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι που πάσχει από απώλεια μνήμης δεν θα τον θυμάται καν. Αναγκαστικά ο Χένρι θα πρέπει να της ξανασυστήνεται κάθε μέρα για να κερδίσει τον έρωτά της…

+1 About Time

Στην ηλικία των 21 ετών, ο Τιμ μαθαίνει ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό από τον πατέρα του: ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο. Έτσι, θα μπορέσει κι αυτός να ξαναζήσει κάθε στιγμή της ζωής του και να προσπαθήσει να αλλάξει και να τελειοποιήσει κάποια πράγματα στη ζωή του.

Δες και αυτό: 4 ταινίες για εσένα που σου αρέσει η πολιτική ίντριγκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;