Survivor 2018: Αυτοί ο παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)
Ποιους θα στηρίξει ο κόσμος και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 2018;

Η ατυχία της ομάδας των Διασήμων στο Survivor 2018, φαίνεται να μην έχει τελειωμό… Για πέμπτη συνεχόμενη φορά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των Μαζητών στο αγώνισμα της ασυλίας, εξασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα του αριθμού των μελών της ομάδας τους.

Παρότι οι Μπλε μπόρεσαν να πανηγυρίσουν, αφού για άλλη μία εβδομάδα δε θα αποχωριστούν κανέναν συμπαίκτη τους, οι Κόκκινοι έπρεπε να περάσουν και από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αμέσως μετά την ήττα τους.

Την πρώτη ατομική ασυλία έλαβε η Όλγα Φαρμάκη ως πολυτιμότερη για την ομάδα της παίκτρια και τη δεύτερη κέρδισε στο αγώνισμα ο Στέλιος Κρητικός.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία που θα αναδείκνυε τους τρεις Διάσημους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από την κάλπη με έξι ψήφους, η Εύη Σκαρώνη, είναι η πρώτη υποψήφια. Η Όλγα Φαρμάκη κατόπιν ψήφισε τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και ο Στέλιος Κρητικός την Εύη Σαλταφερίδου.

Η “μοίρα” για τρεις παίκτες στο Survivor 2018 λοιπόν, είναι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Δες και το σχετικό βίντεο:

Δες κι αυτό: Survivor 2018: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ανδρών-γυναικών! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;