Ελληνικό πρωτάθλημα: Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την επ'αόριστον διακοπή του!
Το Ελληνικό πρωτάθλημα διακόπτεται με κυβερνητική απόφαση!

To Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φαίνεται πως διακόπτεται μια και καλή, έπειτα από την κυβερνητική σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου .

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, ανακοίνωσε μετά από λίγη ώρα πως η Superleague Σουρωτή διακόπτεται επ’αόριστον και μάλιστα φρόντισε να αναφέριε πως θα υπάρχει συνεννόηση με τη FIFA, την UEFA και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές . Σκοπός είναι να καταφέρει η Κυβέρνηση την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να το κάνουν!

Αυτά είναι κάποια από τα λόγια που ανέφερε στους δημοσιογράφους:

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες γαι να μπορέσει  να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν όμως πολλά περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε την προσπάθεια, δε θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος , δε θα επιστρέψουμε να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το  πολιτικό κόστος. Το πιο σημαντικό είναι οι  κανόνες που ισχύουν για όλους και έναντι όλων. Υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος τις επόμενες ώρες. Τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους ανάλογους φορείς».

Η απόφαση πάρθηκε, αρκετές ώρες μετά τον αγώνα που διεξήχθη εχθές το βράδυ, μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπου έγιναν επεισόδια.

Η Κυβέρνηση θέλει να θεσπιστεί ένα νέο πλαίσιο που αφορά θέματα ασφαλείας στους αγωνιστικούς χώρους και θέλουν να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες γαι να μην επηρρεαστεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Υφυπουργός, κ.Βασιλείάδης αναφέρθηκε στο σοκ που υπέστη όταν αντίκρισε τις χθεσινές εικόνες στο γήπεδο!

Να θυμίσουμε πως ο αγώας ΠΑΟΚ-ΑΚΕ διεκόπη εχθές εξαιτίας βίαιησ εισόδου στο γήπεδου, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εικόνες που αφορούν θέματα ασφαλείας.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα θα σταματούσε ούτως ή άλλως μετά της 26η αγωνιστική καθώς οιομάδες που συμμετέχουν έχουν διεθνείς φιλικούς αγώνες .

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις ενώ ήδη στα social media οι οπαδοί των ομάδων έχουν ξεσηκωθεί με την απόφαση που πάρθηκε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;