6 tips για να κάνεις
To sexting, τα τελευταία χρόνια, είναι αρκετά διαδεδμένο και γίνεται κυρίως μέσω των κινητών.

«Κακά τα ψέματα», είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για προκαταρκτικά.

Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που είναι καλό να ξέρεις, ώστε αφενός να μην κινδυνεύσεις ποτέ να εκτεθείς, κι αφετέρου για να το κάνεις σωστά.

Αυτά είναι τα sexting tips που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα:

1. Μην κάνεις ποτέ sexting με άντρες που δεν έχεις γνωρίσει προσωπικά. Το να μοιράζεσαι κάτι τόσο προσωπικό, με κάποιον που σου είναι παντελώς άγνωστος ενέχει πολλούς κινδύνους, καθώς δεν θα μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος σου λέει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.

2. Χρησιμοποίησε κατά το sexting το δικό σου στυλ γραφής, διαφορετικά θα σου φανεί στο τέλος αστείο, ή και κάπως τρομαχτικό. Για παράδειγμα, αν γενικώς δεν βρίζεις, μη προσπαθήσεις να το επιχειρήσεις, ξαφνικά, εντός του sexting, γιατί πολύ απλά δεν θα τα καταφέρεις, ή ακόμη κι αν τα καταφέρεις δεν θα είσαι ο εαυτός σου.

3. Να χρησιμοποιήσεις «sexy» γλώσσα, όχι «sexy» εικόνες. Μη στέλνεις ποτέ φωτογραφικό υλικό του εαυτού σου σε πολύ προσωπικά ενσταντανέ, μιας και δεν θα είσαι ποτέ σίγουρη για το πώς θα χρησιμοποιηθεί, ή για το αν μπορεί, ακόμη και αργότερα, να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

4. Το sexting να το χρησιμοποιείς για να μπείτε στο κατάλληλο mood (aka. για προκαταρκτικά) μην το έχεις ως υποκατάστατο του sex. Είναι ανεπαρκές. Δεν είναι σε θέση να το αντικαταστήσει.

5. Μην αποθηκεύεις τέτοιου είδους διαλόγους. Δεν υπάρχει λόγος. Αντιθέτως, με το που τελειώνει μια τέτοια «συζήτηση» καλό θα είναι να την διαγράφεις απευθείας. Δεν ξέρεις ποτέ σε ποιανού τα χέρια μπορεί να καταλήξει η συσκευή του κινητού σου κατά λάθος.

6. Γίνε όσο «dirty» και περιγραφική/ός θες. Δικαίωμά σου είναι. Plus ο σκοπός είναι να σου αρέσει κι εσένα ως διαδικασία. Μην το κάνεις, μόνο και μόνο, επειδή το θέλει ο άλλος. Ακόμη, μπορείς εξ’αρχής να θέσεις κάποια όρια, ώστε να μη νιώσεις ποτέ άβολα/ περίεργα/ άσχημα.

ΥΓ: Δεν ξεχνώ. ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;