Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης! (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Δες τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού!

Μετά τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και να τη διαδικασία για τη Survivor 2018 αποχώρηση, και να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους, ο οποίος θεωρούν ότι πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των Μαχητών.

Έτσι, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν, η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Τελικά, ο κόσμος επέλεξε να προστατέψει την Σπυροπούλου και τον Δρυμωνάκο, αφήνοντας έτσι εκτός του ριάλιτι επιβίωσης την Ελένη Χατζίδου, η οποία θα πρέπει τώρα να αφήσει την παραλία, να χαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Όταν έμαθε η τραγουδίστρια ότι αποχωρεί, δήλωσε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι ειλικρινά είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Ότι δημιουργήθηκε μετά το συμβούλιο, δημιουργήθηκε πιο πολύ από την υποψηφιότητα του Γιάννη. Και τώρα ξέρω ότι θα είναι χαρούμενοι οι περισσότεροι που θα μείνει ο Γιάννης. Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και θα κερδίζει η ομάδα, οπότε χαίρομαι, που κράτησαν τον δυνατό παίκτη».

Δες και το βίντεο από το συμβούλιο του νησιού:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Η γλυκιά αφιέρωση της Λάουρας Νάργες στον Μιχάλη Μουρούτσο για τα γενέθλια του! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;