5 αλάνθαστα σημάδια ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου
Ακόμα κι αν δε στο λέει ανοιχτά, εσύ μπορείς να το καταλάβεις!

Το παιχνίδι του φλερτ, είναι τόσο κοινό αλλά και τόσο διαφορετικό για τον καθέναν από εμάς.

Ήξερες για παράδειγμα ότι γυναίκες και άνδρες έχουν τελείως διαφορετική γλώσσα του σώματος όταν βρίσκονται με το άτομο που (κρυφά) τους ενδιαφέρει ερωτικά;

Έτσι, γιατί η φύση θέλει να μας το κάνει λίγο πιο δύσκολο ακόμα…

Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις πότε δεν περνάς απαρατήρητη από έναν άνδρα!

1. Εμφανίζεται

Και δεν εννοώ μόνο όταν έχετε κάποιο ραντεβού και είναι κανονισμένο να βρεθείτε. Που κι αυτό βεβαίως είναι δείγμα ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί σου…

Αλλά και όταν σου στέλνει μηνύματα, ή γενικά είναι ενεργός στο δικό ΣΟΥ προφίλ στα social media, σίγουρα μπορείς να υποθέσεις ότι κάτι υπάρχει μεταξύ σας.

Όταν κάποιος έχει “crush” με κάποιον άλλο, επειδή τον σκέφτεται αρκετά μέσα στην ημέρα, βρίσκει τρόπος να του τραβήξει την προσοχή. Το ’60 θα πετούσε πετραδάκια στο παραθύρι σου, σήμερα εμφανίζεται στο κουτάκι με τα notifications.

Επίσης, αν εσύ π.χ. έχει τη συνήθεια να πηγαίνεις για τρέξιμο μην ξαφνιαστείς αν αρχίσει να τρέχει κι αυτός μαζί σου. Ή για παράδειγμα αν σου έχει υποσχεθεί ότι θα σε πάρει τηλέφωνο στις 8.00 δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρει ακριβώς αυτή την ώρα.

2. Προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή

Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την προσοχή σου στραμμένη σε εκείνον, ώστε να μη σε “κλέψει” κάποιος άλλο.

Ένας άνδρας συνηθίζει να το πετυχαίνει αυτό πειράζοντάς σε, γίνεται “παιχνιδιάρης”, σχεδόν όπως κάναμε όταν ήμασταν στο νηπιαγωγείο και συμπαθούσαμε κάποιο άλλο παιδάκι. Η λογική είναι περίπου η ίδια.

Επίσης θα προσπαθήσει να κάνει αστεία. Ξέρει ότι οι γυναίκες εκτιμούν τους άνδρες με χιούμορ και έτσι θα προσπαθήσει να είναι ο πιο αστείος άνδρας που έχεις γύρω σου.

3. Eye contact

Αν ενώ βρίσκεστε σε κοινή παρέα με πολλούς φίλους, αλλά εσύ τον πιάνεις να κοιτάει εσένα το 90% των περιπτώσεων, ε δε χρειάζεται και πολύ να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει…

Αν μάλιστα παρατηρήσεις ότι οι κόρες των ματιών του έχουν διασταλεί, σημαίνει ότι αυτό που κοιτάει (εν προκειμένω εσένα) του αρέσει πολύ!

4. Ο τρόπος που μιλάει

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για σένα, τότε σίγουρα θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να σου δείξει το ενδιαφέρον του μέσω της συζήτησης που θα έχετε.

Ναι, μπορεί κάποιον να θέλει να μάθει για σενα σε φιλικό και μόνο πλαίσιο, όμως πίστεψέ με, δε θα καθήσει να σε ακούει με τις ώρες να μιλάς για τις δασκάλες που είχες στο δημοτικό.

Το αγόρι που είναι ερωτευμένο μαζί σου θα συνεχίσει να σου κάνει ερωτήσεις μέχρι να βρει ένα πραγματικά ενδιαφέρον θέμα για να συζητήσετε οι δυο σας.

5. Η γλώσσα του σώματος

Αν γέρνει προς τα εσένα όταν σου μιλάει, σε αγγίζει με κάθε ευκαρία και γενικά κάνει αισθητή την παρουσία του χαϊδεύοντας σου το χέρι ή αγκαλιάζοντάς σε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε το κάνει για να καταλάβει τη κρέμα χρησιμοποιείς.

Δείτε επίσης: Περίεργα πράγματα που κάνουμε όταν είμαστε σε μία καινούρια σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 7 
 5 
 1 
  
 1