Kim Cattrall: «Αδειάζει» δημόσια τη Sara Jessica Parker με ένα ΣΚΛΗΡΟ μήνυμα! (photo)
Oh God! Δεν το λες και ευγενικό αυτό που έγινε!

Τα κορίτσια του Sex and the City φαίνεται πως δε ξαναπιουν cosmopolitan σε κάποιο hip μαγαζί τςη Νέας Υόρκης!

Η Kim Cattrall, πριν από λίγες μέρες έχασε τον αδερφό της και το μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω Instagram, και φυσικά η Sara Jessica Parker της έδωσε συλληπητήρια με ένα σχόλιο! Μετά από λόγο η ηθοποιός, ευχαρίστησε όσους της στέκονται στη δύσκολη στιγμή με ένα ακόμη μύνημα και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το καστ του Sex and the City!

Όλα καλά μέχρι εδώ!

Ένα μήνυμα της εχθές όμως κατάφερε να μας δείξει τα αληθινά της αισθήματα για τη Sara Jessica! Μέσω Instagram δημοσίευσε κάποια λόγια που είναι ερκτά σκληρά!

«Η μητέρα μου με ρώτησε: Πότε θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σου αυτή η υποκρίτρια; Η επιμονή σου να έρθεις σε επαφή μαζί μου, μου θυμίζει πόσο σκληρή έχεις υπάρξει μαζί μου και πόσο υποκρίτρια είσαι. Θα το κάνω για ακόμη μία φορά σαφές: Δεν είσαι οικογένειά μου και δεν είσαι φίλη μου. Για τελευταία φορά σου λέω λοιπόν να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να παίξεις και πάλι το “καλό κορίτσι”».

My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Χαμούλης με λίγα λόγια!

Δες  και αυτό: Αυτή είναι η πιθανή αντικαταστάτρια της Kim Cattrall – Πως σου φαίνεται σαν ιδέα; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;