5 συμβουλές για σχέσεις που πρέπει να σταματήσεις ΑΜΕΣΩΣ να ακούς!
Οι συμβουλές που σου δίνουν είναι μήπως λίγες ακραίες;

Συμβουλές θα ακούσεις και θα διαβάσεις από πολλούς και σίγουρα θα προσπαθήσεις να τις κάνεις πράξη, ειδικά αν έχεις φτάσει στο σημείο που υπάρχει μια μικρή απελπισία στο βλέμμα σου κάθε φορά που αντικρίζεις τον σύντροφο σου!

Το ξέρεις πως όσα και να διαβάσεις, όσα και να ακούσεις δε θα βρεις ποτέ τη χρυσή τομή που χρειάζονται οι σχέσεις, γιατί πολύ απλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αντιμετωπίζει τις συμβουλές με τον δικό του τρόπο και το δικό του σκεπτικό!

Υπάρχουν όμως κάποιες συμβουλές που θα ήταν καλό να πατήσεις εγκεφαλικό delete και να τις πετάξεις στον κάδο γιατί πολύ απλά δε θα λειτουργήσουν ποτέ θετικά στη σχέση σου!

Δες λοιπόν ποιες είναι! 

1.Είναι οκ να συμβιβάζεσαι στη σχέση! 

Ε, i’m sorry but not sorry! Όχι, δεν είναι καλό να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου γιατί κάποια μέρα θα ξυπνήσεις και θα βρίζεις τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου γιατί δε σε άφησε να κάνεις όλα αυτά που ήθελες!!!

2. Δείξε πως κάτι σε πείραξε με τη σιωπή σου! 

Ούτε καν! Οι σχέσεις λειτουργούν καλά όταν υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι επικοινωνία και μπορούν να συζητήσουν για τα πάντα! Μη φοβάσαι να μιλήσεις! Καλύτερα να τσακωθείς για 10 λεπτά παρά να τα μαζεύεις μέσα σου!

3. Μην κάνεις σεξ για να τιμωρήσεις! 

Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως θα τιμωρήσουν την κακή συμπεριφορά του συντρόφου τους, με την έλλειψη σεξ! Να ξέρεις πως είναι σοβαρή αιτία χωρισμού!

4. Να είσαι δυνατή αλλά όχι αρκετά δυνατή! 

Πολλές γυναίκες (ειδικά μιας άλλη γενιάς) λένε πως η γυναίκα πρέπει να είναι δυνατή αλλά να μην καπελώνει τον άνδρα! Οκ, είναι καλό να ξέρεις ποιος είναι ο άνδρας της σχέσης αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δύναμη! Μην αφήσεις κανέναν να ρίχνει τη δύναμη σου! Ο σύντροφος σου είναι μαζί σου και για τη δύναμη που έχεις σαν άνθρωπος!

5.Παντρέψου γιατί ήρθε η ώρα! 

Ποια ώρα καλέ; Από πότε υπάρχει ειδικό χρονοδιάγραμμα που σου αναφέρει πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να φορέσεις τη βέρα; Μην ακούς κανέναν! Όποτε είναι έτοιμο το ζευγάρι παντρεύεται!

Δες και αυτό: 6 μικρές συμβουλές για να βελτιώσεις την επικοινωνία με το ταίρι σου!

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;