5 συμβιβασμοί που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν βρίσκεσαι σε σχέση!
Οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνεις είναι τελείως διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς που δεν πρέπει!

συμβιβασμοί είναι συχνό φαινόμενο των σχέσεων αλλά πρέπει να ξέρεις ποιοι είναι οι σωστοί και ποιοι όχι για να λειτουργήσεις σωστά και να μην αισθάνεσαι χάλια ψυχολογικά!

Σε πολλές σχέσεις θα δεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται ή μάλλον ανέχονται τα πάντα, διότι φοβούνται μήπως κάποια μέρα χάσουν τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό τους και αυτό συμβαίνει εξαιτίας της χαμηλής αυτοεκτίμησης που έχουν! Αν είσαι ένα άτομο ανεξάρτητο που θέλεις να περνάς καλά με τον άνθρωπο σου και είσαι ξεκάθαρος, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Όμως, υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί που δε θα έπρεπε (για καλό δικό σου) να δεχτείς ποτέ! 

#1.Μη ξεχνάς τα όνειρα σου και τους στόχους!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αφήνεις τα όνειρα σου στην άκρη επειδή δε μπορεί ο σύντροφος σου να συμβιβαστεί στην ιδέα πως θέλεις να κάνεις πράγματα για το μέλλον σου! Κακό, πολύ κακό και μην το κάνεις σε παρακαλώ! Θα το μετανιώσεις!

#2.Μη ξεχνάς τις αξίες σου! 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που έμαθες από την οικογένεια σου και γενικά από τη ζωή που σε έκαναν αυτό που είσαι! Μην αλλάξεις για κανέναν αυτά που πιστεύεις!

#3.Μη ξεχνάς την οικογένεια και τους φίλους σου! 

Αυτοί οι άνθρωποι σε ξέρουν πολλά χρόνια και έχουν αποδεχτεί αυτό που είσαι , χωρίς να κάνεις κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμβιβασμό!

#4. Μη ξεχνάς πως η ερωτική σου ζωή είναι σημαντική! 

Το σεξ μέσα σε μια σχέση είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι και είναι κρίμα να συμβιβάζεσαι αν δε σου αρέσει, γιατί καταπιέζεσαι!

#5.Μη ξεχνάς την ανάγκη σου για επικοινωνία

Είσαι από τα άτομα που τους αρέσει να επικοινωνούν ,με το σύντροφο τους (σε νορμάλ πλαίσια) αλλά εκείνος δεν το δέχεται; Κακώς! Μίλα, εξήγησε αυτή την ανάγκη σου γιατί αν συμβιβαστείς θα γκρινιάζεις συνεχώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;