Πες μου πως κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, να σου πω πόσο συχνά κάνετε σεξ!
Η έρευνα που μπορεί να σε ξαφνιάσει!

Αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό σου, σίγουρα ξέρεις ότι ο ύπνος σε ένα ζευγάρι είναι ταυτόχρονα ό,τι καλύτερο αλλά και ό,τι χειρότερο.

Εδώ στην Ελλάδα, το πως κοιμάται ένα ζευγάρι καθορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον καιρό. Και μην ακούς αυτά που σου λένε πως αν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι θα κοιμούνται πάντα αγκαλιά, αυτά είναι μπούρδες.

Το χειμώνα ναι, θα κοιμάστε αγκαλιά και θα το ευχαριστιέστε γιατί βοηθά και στο κομμάτι την συντροφικότητας και στο να κρατιέστε ζεστοί. Όταν όμως τα καλοκαίρια έχει 45 βαθμούς Κελσίου, βράζει το σύμπαν, τηγανίζεις αυγά μάτια πάνω στα μπούτια σου, τότε ναι, θα κοιμάται ο ένας στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση. Από αγάπη και από ένστικτο επιβίωσης.

Τελοσπάντων όμως… Έγινε στην Αμερική μία έρευνα που δείχνει πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ζευγάρια, ανάλογα με το πως κοιμούνται μαζί.

Δείτε το διάγραμμα που ακολουθεί:

Στο παραπάνω διάγραμμα, το 5 αντιπροσωπεύει το σεξ σε καθημερινή βάση. Όσοι λοιπόν κοιμούνται αγκαλιασμένοι κοιτώντας τον σύντροφό τους στο πρόσωπο και με τα πόδια τους μπλεγμένα, παίρνουν ένα 4,2 (μη με ρωτάς για αυτή τη 0,2 φορά, δεν ξέρω να σου πω).

Δείτε επίσης: Ώπα! Αυτή η βιταμίνη, λένε οι επιστήμονες, αυξάνει τη διάθεση για σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;