Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε! (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Δες ποιος πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα!

Οι εξελίξεις στο Survivor 2018 φαίνεται να έχουν μπει σε μία ροή και όλα προς το παρόν κυλούν χωρίς ΠΟΛΥ μεγάλους καυγάδες και εντάσεις. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε τη συνέχεια…

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ποιος από τους τρεις παίκτες που είχαν τεθεί ως υποψήφιοι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Θωμάς και η Ροδάνθη Καπαρού λοιπόν ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, αφού το κοινό τους προστάτεψε. Σε αντίθεση με την Αγγελική Κοκαλίτσα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

«Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους» είπε η kick boxer και έπειτα χαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Δες και το βίντεο από το συμβούλιο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;