Ταξίδια: 5 tips για διακοπές με τον σύντροφο σου ώστε να μη γυρίσετε χωρισμένοι!
Ταξίδια μαζί με το έτερον ήμισυ θέλουν προσοχή!

Τα ταξίδια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσουν πολλά ζευγάρια χρόνο μαζί αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι η απόλυτη καταστροφή!

Έχεις σκεφτεί καιρό τώρα να προτείνεις στον καλό σου να κάνετε μια εξόρμηση κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Μήπως θες να ζήσεις ρομαντικές στιγμές μαζί του ανταλλάσσοντας γλυκά φιλιά κάτω από τον πύργο του Άιφελ;

Δες τα παρακάτω tips για να μην πας ταξίδι και ξαφνικά επιστρέψεις χωρίς σύντροφο!

Tip 1

Να φροντίσεις να είστε στην ίδια σελίδα. Να θέλετε να κάνετε τα ίδια πράγματα όταν πάτε ταξίδι. Μη βρεθείς δηλαδή στο σταυροδρόμι μεταξύ μουσείου και χαλάρωσης σε σπα. Πρέπει να θέλετε τα ίδια ή να είστε διατεθειμένοι αν κάνετε κάτι που θέλει ο άλλος χωρίς γκρίνια.

Tip 2

Συζητήστε το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, αρκετές μέρες νωρίτερα. Είναι λογικό, διότι πρέπει να κανονίσετε τις δουλειές σας και τα διαδικαστικά και πρώτα από όλα να καταλήξετε στο μέρος!

Tip 3

Αν είναι το πρώτο σας ταξίδι μαζί, φροντίστε να είναι μακράς διάρκειας! Έτσι θα καταφέρετε και οι δυο αν δείτε πως συμπεριφέρεστε σε ένα ταξίδι! Αν όλα πάνε καλά, κανονίζετε το επόμενο!

Tip 4

Συζητήστε το budget πριν φύγετε! Οκ, είναι και αυτό λογικό γιατί πρέπει να δείτε πως θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας αφού θα είναι από κοινού! Ζευγάρι είστε!

Tip 5 

Μην κρατήσετε τα λόγια σας σε κανέναν τσακωμό! Αν είναι να τσακωθείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, κάντε το γιατί άμα δε μιλήσετε, αυτό θα μεγαλώνει μέσα σας και ξαφνικά θα ξεσπάσετε στο αεροπλάνο ή το πλοίο και δε θα είναι καλά τα πράγματα!

Δες και αυτό: Travel people ενωθείτε! 12 συμβουλές για να είστε οι απόλυτοι ταξιδιώτες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;