Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα - 31 Ιανουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δείτε τι καινούριο θα φέρει στα ζώδια αυτή η εβδομάδα!

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα για σας έρχεται η πρώτη έκλειψη του χρόνου. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο.

Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις των ανταγωνιστών ή των γνωριμιών σας. Φωτίζεται η βάση σε κάθε σημαντικό θέμα της ζωής σας και έχει σημασία να γνωρίζετε πώς θα εδραιώσετε την θέση σας. Η ζωή σας έχει νόημα όταν είναι ξεκάθαρος ο στόχος και διατηρείτε την φλόγα της δημιουργίας σταθερά. Η αγάπη των οικείων σας, είναι μεγάλο δώρο.

Με τον παρορμητικό σταυρό να δονεί τις εσωτερικές σας ανάγκες, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε άμεσα, δυναμικά και αποφασιστικά. Αυτό δεν είναι το καλύτερο για σας, αν και ο Πλούτωνας, εξακολουθεί να σας στηρίζει, να σας επιβεβαιώνει την ανάγκη αλλαγής στην οπτική σας.

Μην ξεχνάτε πως η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι στον Υδροχόο και η ανάγκη της απελευθέρωσης, αναδύεται από τα βάθη της ψυχής σας. Χρειάζεται τόλμη για να την εκφράσετε. Επίσης, δέχεστε θετικές επιρροές από τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;