ΚΕΑ: Ορίστηκε επιτέλους η μέρα πληρωμής Ιανουαρίου! Πότε θα δείτε τα λεφτά στους λογαριασμό σας;
ΚΕΑ: Δείτε αναλυτικά!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μέρα που θα γίνει η πληρωμή του ΚΕΑ προς τους δικαιοίχους για τον μήνα Ιανουάριο 2018. Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, θα καταβληθεί η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η καταβολή θα αφορά αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Συνολικά θα δοθεί ποσό 66.509.986 ευρώ σε 296.223 δικαιούχους και αφορά συνολικά 660.577 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά θα ξεκινήσουν να πιστώνονται ήδη από τις 25 του μήνα στους λογαριασμούς, αλλά θα είναι διαθέσιμα για τους περισσότερους δικαιούχους στις 26 Ιανουαρίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;