Vlog: Μάθε τι είναι και από που ξεκίνησε!
Ακούς συνέχεια τη λέξη "vlog" και δεν ξέρεις τι είναι, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις; Σε καταλαβαίνω! Μόλις ήρθες στο κατάλληλο μέρος!!!

Τι είναι το Vlog

Ξεκίνησα, λοιπόν, το βράδυ “μελέτη”. Τα βρήκα κουτσά στραβά όλα. Αυτό, όμως, που δεν μπόρεσα να χωνέψω με τίποτα, ήταν το vlog! Το vlog, λοιπόν, είναι κατά κάποιον τρόπο σαν τα  blog. Η διαφορά είναι, πως το άτομο πλέον δεν γράφει τα νέα του και τα ανεβάζει στο διαδικτυακό του ημερολόγιο, αλλά βιντεοσκοπεί την καθημερινότητά του και την δημοσιεύει σε διαδικτυακές πλατφόρμες, για να μπορεί, να την παρακολουθήσει το κοινό, που τον ακολουθεί. Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα με vloggers είναι φυσικά το Youtoube.

Από που ξεκίνησε;

Στις 2 Ιανουαρίου 2000, ο Adam Kontras δημοσίευσε ένα βίντεο δίπλα σε μια καταχώρηση στο blog του, με στόχο να ενημερώσει τους φίλους και την οικογένειά του σχετικά με την μετακομισή του στο Λος Άντζελες, κατακτώντας- χωρίς να το ξέρει- την πρώτη θέση σε αυτό που αργότερα θα ονομαστεί ως vlog.  Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο Adrian Miles δημοσίευσε ένα βίντεο για την αλλαγή του κειμένου σε μια ακίνητη εικόνα, φτιάχνοντας τον όρο vog για να αναφερθεί στο video blog του.  Το 2004, ο Steve Garfield ξεκίνησε το δικό του video blog και δήλωσε πως εκείνο το έτος αποτελεί  “το έτος του βίντεο blog

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
45'
0 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
8'
55 - 57
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;