Vlog: Μάθε τι είναι και από που ξεκίνησε!
Ακούς συνέχεια τη λέξη "vlog" και δεν ξέρεις τι είναι, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις; Σε καταλαβαίνω! Μόλις ήρθες στο κατάλληλο μέρος!!!

Θα σας πω μία ιστορία, για το πως έμαθα, τι είναι το vlog!

Σας έχει τύχει ποτέ, να αισθάνεστε εντελώς ανενημέρωτοι για κάποιο θέμα, που οι γύρω σας δέιχνουν, να γνωρίζουν σαν να μιλάμε για την Άλφα-βήτα; Να ακούτε γύρω σας συνεχώς νέες λέξεις και να μην τις αναγνωρίζετε; Θα σας πω τι έπαθα εγώ!

‘Ενα συνηθισμένο απόγευμα στον Πειραιά…

Είχα βγει για ένα τσάι με μία πολύ καλή μου παιδική φίλη, που πάντα ό,τι νέα μόδα υπάρχει, “τσουπ” εκεί πρώτη, να ξέρει τα πάντα γι’ αυτήν και εγώ να απορώ με τι κάθεται και ασχολείται!

Μέχρι που εκείνη την ημέρα, λοιπόν, πραγματικά αισθάνθηκα πως δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο! Ακούω, που λέτε, από την δίπλα παρέα ένα παιδί, να λέει: “Θα κάνω post to tweet της Μαρίας  με το hashtag, που ξεκίνησε στο vlog της από το insta και θα σε κάνω tag. Α! έλα να βγάλουμε και ένα story για το face να το δουν τα παιδια!”  και λέω στην φίλη μου: ” Τι είπε το παιδί; πνίγηκε;” και δεν έκανα πλάκα! Πέρα από το insta και το Face δεν είχα καταλάβει λέξη…!!!

Και να μου απαντάει η φίλη μου ” Μα που ζεις πια; Γιατί είσαι τόσο στον “κόσμο” σου;  Δεν ακολουθείς καθόλου τα trends της εποχής και κάποια στιγμή – αχ, το άκουσα και αυτό- θα θεωρήσε κοινωνικά και τεχνολογικά α ν α λ φ ά β η τ η !  Να πίνω μία γουλιά – για να ηρεμήσω- και να λέω από μέσα μου, “έτσι είσαι… θα σου δείξω εγώ! Δεν ξημεροβραδιαζόμουνα εγώ κυρία μου για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά, για να με πουν αμόρφωτη, επειδή δεν ξέρω τι είναι το tweet και το hashtag! Θα τα μάθω όλα!!!” . Έτσι και έκανα…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;