Μία hater έκραξε την Oprah στο Instagram κι εκείνη την κατατρόπωσε! (photo)
Θεά!

Η διασημότητα λένε έρχεται με τίμημα λένε και σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος με φήμη και αναγνωρισιμότητα, είναι οι haters.

Οι άνθρωποι εκείνοι που αντλούν ευχαρίστηση και αξία από τα μικροπρεπή σχόλια που εξαπολύουν εναντίον ανθρώπων σε καθημερινή βάση χωρίς στην πραγματικότητα να ξέρουν σχεδόν τίποτα για τη ζωή τους.

Πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχουν αυτοί οι άνθρωποι ώστε να κάθονται και να καταναλώνουν χρόνο από τη μέρα τους για να “μισούν” κάποιον άγνωστό τους; Μεγάλη απορία το έχω…

Στο προκείμενο… Η πασίγνωστη ανά τον πλανήτη Oprah Winfrey, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα απόσπασμα από ομιλία της, που έκανε τον κόσμο να την παροτρύνει να κατέβει στις εκλογές για πλανητάρχης.

Μία ωστόσο κοπέλα αποφάσισε να γράψει ένα όχι και τόσο ακραίο ομολογουμένως σχόλιο, κάτω από την ανάρτησή της, στο οποίο έγραφε απλά “I don’t like you.”!

Μόλις δεις την έπαυλη των 90 εκατομμυρίων της Oprah σίγουρα θα ΚΛΑΨΕΙΣ! (photos)

Φαίνεται όμως ότι η πεζότητα του συγκεκριμένου σχολίου πυροδότησε την Oprah, η οποία με ευγένεια και χωρίς κανένα ίχνος μίσους, την κατατρόπωσε!

Της έγραψε: «Τότε γιατί βρίσκεσαι σε αυτό το feed; H ζωή είναι πολύ μικρή για να ακολουθείς άτομα που δεν σου αρέσουν. Γεια σου.»

Έσφαξε με το μπαμπάκι!

Δείτε την ανάρτηση:

This I did Monday night before the mudslides hit. #TimesUp conversation with @reesewitherspoon, @shondarhimes, @americaferrera, @traceeellisross, @nportmanofficial, Kathleen Kennedy, and Nina Shaw. Hope you’ll watch tomorrow on @CBSSundayMorning.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;