Νομιμοποίηση Κάνναβης 2018: Αυτοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι, που η κάνναβη πρέπει να είναι νόμιμη!
Ακόμα κι αν δεν σας αφορά η νομιμοποίηση κάνναβης 2018 στην Ελλάδα, επειδή οι ίδιοι δεν θα επιθυμούσατε ποτέ να την χρησιμοποιήσετε, πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας 3 βασικούς λόγους, κατά τους οποίους η νομιμοποίησή της σας αφορά είτε είστε χρήστης Κάνναβης είτε όχι.

Η Κάναβη από την αρχαιότητα αποτελούσε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βότανο, που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν σε συγκεκριμένες ποσότητες, κατά βάση για ιατρικούς σκοπούς, όπως επίσης για ένδυση και για διατροφή. Ανακυτικότερα, στην αρχαιότητα φαίνεται από γραπτές αναφορές (Ηρόδοτος κ.ά.) ότι καλλιεργούνταν στην κεντρική Ασία (Σκυθία) και από τις ίνες του στελέχους της κατασκευάζονταν σχοινιά και υφάσματα.

Ας δούμε αναλυτικά το πως κάποτε η Ελλάδα έβγαζε αρκετά χρήματα από την παραγωγή και το εμπόριο κάνναβης και τον τρόπο που σταδιακά καθαρά για λόγους πολιτικών συμφερόντων αποκλείστηκε.

Στη νεότερη Ελλάδα υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι μεταξύ του 1860 και του 1870 υπήρχαν σημαντικές καλλιέργειες ινδικής κάνναβης στη Μαντίνεια και στην Αργολίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορά του δημάρχου Ορχομενού της Μαντίνειας, που δημοσιεύτηκε, τον Μάρτη του 1887, στο μηνιαίο περιοδικό «Ελληνική Γεωργία» του Παναγιώτη Γ. Γεννάδιου, η καλλιέργεια και η παρασκευή του προϊόντος διδάχθηκαν από Αιγύπτιους, Κύπριους και άλλους μετανάστες χωρών της Ανατολής.
Λίγους μήνες νωρίτερα, κάποιος με τα αρχικά Λ.Κ.Τ. από τη Λαμία έστειλε επιστολή στο ίδιο περιοδικό (τεύχος Νοεμβρίου 1886), ζητώντας πληροφορίες για την καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης, την παραγωγή και την εμπορία του χασίς.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;