Δεν είχες ιδέα αλλά αυτόν τον κίνδυνο μπορεί να προκαλέσει ο ιδρώτας στο σεξ!
Να ενημερώνεσαι σωστά και να μη φοβάσαι να απευθυνθείς στους ειδικούς αν αντιληφθείς πως συμβαίνει κάτι με το σώμα σου!

Υπάρχουν πολλές φορές απορίες που δύσκολα εκφράζουμε όταν αφορούν τη σεξουαλική υγεία και δυστυχώς πολλοί αγνοούν τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από το σεξ!

Να ξέρεις πως είναι καλό να ενημερώνεσαι και να ζητά συμβουλές για οτιδήποτε βλέπεις να συμβαίνει στο σώμα σου και να μην ντρέπεσαι να το μοιραστείς με τον ή τη σύντροφο σου γιατί το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο.

Η ουρολόγος Jennifer Berman, είναι ειδικός σε ζητήματα που αφορούν τη γυναικεία ουρολογική λειτουργία και αναφέρεται συχνά σε ζητήματα που αφορούν τους κινδύνους που κρύβει το σεξ και ειδικά από περιπτώσεις που δε φανταζόταν κανείς.

Βρήκαμε τα 15 λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο σεξ!

Εσύ το ήξερες πως από τον ιδρώτα μπορεί να κολλήσεις μύκητες; Και όμως είναι γεγονός!

Οι άντρες ενδέχεται να εμφανίσουν στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων σημάδια λοίμωξης από μύκητες (jock itch) από την έντονη γυμναστική και η λοίμωξη οφείλεται στον ίδιο μικροοργανισμό που προκαλεί τη μυκητίαση των ποδιών, το λεγόμενο «πόδι του αθλητή» (athlete’s foot). Αυτό το είδους μυκήτων ευδοκιμεί όπου υπάρχει αυξημένη υγρασία, όπως στο εσωτερικό των αθλητικών παπουτσιών ή στη βουβωνική χώρα.

Αν υπάρξει ενδεχόμενο μόλυνσης από τον συγκεκριμένο από τον μύκητα, υπάρχει πιθανότητα να τον μεταδώσει στη σύντροφό του κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η μυκητίαση εκδηλώνεται με την εμφάνιση εξανθημάτων στη βουβωνική χώρα και ο άντρας θα πρέπει να απέχει από το σεξ μέχρι να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;