5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις το 2018
Ώρα για αλλαγές!

Το 2018 μόλις έφτασε κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας, να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που μας δίνετε και να κάνουμε πράγματα για τα οποία θα είμαστε περήφανοι όταν αυτός τελειώσει.

Δε βαρέθηκες να φτάνει η Παραμονή Πρωτοχρονιάς και να αναρωτιέσαι γιατί άφησες άλλον έναν χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος; Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε αυτό.

1) Απόκτησε μία καινούρια δεξιότητα

Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακαλύψεις ότι έχεις κάποιο κρυφό ταλέντο, μία κλίση σε κάτι και δεν το είχες αντιληφθεί. Το 2018 ίσως είναι η χρονιά που θα διαπιστώσεις κάτι καινούριο για τον εαυτό σου. Ίσως αποκτήσεις ένα καινούριο χόμπι ή (γιατί όχι;) μία καινούρια επαγγελματική πορεία.

2) Δημιούργησε μία καλή συνήθεια

…Και μείνει πιστός σ’ αυτήν! Αυτή η συνήθεια μπορεί να είναι το να γυμνάζεσαι τακτικά όλη τη χρονιά, να βελτιώσεις την ποιότητα της διατροφής σου, να ξυπνάς λίγο νωρίτερα! Ό,τι πιστεύεις ότι θα σε κάνει να γίνεις μία καλύτερη “εκδοχή” του εαυτού σου, είναι καλό!

3) Απόκτησε πρακτική γνώση σε ζητήματα που σε αγχώνουν

Αυτό μπορεί να είναι από πολύ απλά ζητήματα, όπως να αντιμετωπίζεις μικροκαταστροφές στο σπίτι, π.χ. στα υδραυλικά ή τα ηλεκτρολογικά, μέχρι πιο περίπλοκα που αγχώνουν τους περισσότερους, όπως το να μάθεις να κάνεις μόνος σου τη φορολογική σου δήλωση.

Αν θες βέβαια μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να ενημερωθείς για τρόπους και τακτικές που θα σε κάνουν να χαλαρώνεις όποτε το άγχος σου αγγίζει επίπεδα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου.

4) Βάλε στόχο να τρέξεις στον Μαραθώνιο

Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, αλλά αν το σκεφτείς είναι μία πολύ ωραία ιδεά.

Καταρχάς, για να μπορέσεις να το κάνεις θα πρέπει να προπονήσε για αρκετούς μήνες, οπότε θα βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου, κι αυτό είναι πάντα κάτι θετικό.

Έπειτα αν πραγματοποιήσεις αυτόν τον στόχο θα νιώσει πολύ περήφανος για τον εαυτό σου, αφού είναι χωρίς αμφιβολία μία μοναδική εμπειρία.

5) Κράτα Ημερολόγιο

Στο τέλος του χρόνου, όταν θα το ξαναδιαβάσεις, ίσως έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου. Ίσως διαπιστώσεις πράγματα που δε γνώριζες και καταλάβαινες τι είναι αυτό που μπορεί να σε μπλοκάρει από το να πετύχεις και τους υπόλοιπους στόχους σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;