4 Ερωτιάρικα
Ατιμούτσικα!

Το  “Σε είδα” είναι μία στήλη, την οποία φιλοξενεί και το site μας!

Αν αναζητάς κάποιον που είδες τυχαία, π.χ. στον δρόμο και δεν κατάφερες να επικοινωνήσεις καλύτερα, μπαίνεις στ στήλη αφήνεις ένα χαρακτηριστικό μήνυμα με την ελπίδα να το δει το άτομο που αναζητάς…

Οι παρακάτω φίλοι της στήλης, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αναδειχθούν οι αγαπημένοι μας γι’ αυτή την εβδομάδα:

1) Σε είδα Παγκράτι

“Είχες βγει για τσιγάρο με το αφεντικό σου στο πάρκο δίπλα από το Hilton. Τέλεια γούνα και φοβερό στυλ..Ήθελα να σου μιλήσω αλλά είχες παρέα. Περίμενα μέχρι να φύγει αλλά τελικά φύγατε μαζί! Είναι η δουλειά μου εκεί κοντά, θα έχω το νου μου μηπως ξαναπεράσεις.. ”

Το δικό μας σχόλιο: Ο τύπος, δεν ξέρεις αν έβαλε στο μάτι άνθρωπο ή σκύλο! Αν έβαλε τον σκύλο παρόλα αυτά, να ξέρετε πως έχει τέλεια γούνα και φοβερό στυλ, αράζει στο πάρκο (όπως είναι λογικό) και καπνίζει (όπως δεν είναι λογικό).

2) Σε είδα στο Β12

“Περνούσαμε από την στάση κοντά στο Τρίτση, με είδες στο παράθυρο και χαμογελάσαμε και οι δύο.Νόμιζα ότι θα μπεις αλλά τελικά δεν μπήκες, μάλλον θα περίμενες το άλλο για Ελευσίνα ή το άλλο για κέντρο! Είσαι μαυρομάλλα ξανθιά, εγώ φορούσα καπέλο και γυαλιά.”

Το δικό μας σχόλιο: Λοιπόν έχουμε και λέμε… Πρώτον δεν την είδες στο Β12! Εσύ ήσουν στον Β12, αυτή ήταν έξω από το Β12. Οπότε,α υτή σε είδε στο Β12.

Δεύτερον, μαυρομάλλα ξανθιά (χμμμ). Στο δίνουμε αυτό γιατί έχουν δει τα μάτια μας πολλά τον τελευταίο καιρό.

Τρίτον, καπέλο και γυαλιά μες το λεωφορείο; Ποιον παρακολουθούσες θα μας πεις;

3) Σε είδα στην Κςρκυρα

“ΈΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ στο μικρό καφέ .Φόραγες ένα φλορΑΛ φόρεμα και είσουν με μια φίλη σου με κολορμπλογκιν στυλ.Έχεις κοντά μαλλιά και καταπληκτικά μάστια.

Σου σέρβιρα τον καφέ αλλά δεν δουλεύω εκΕΙ. ΠΟΤε θα πάμε μαζί για καφέ?”

Το δικό μας σχόλιο: Συγχαρητήρια περάσατε στον επόμενο γύρω του ”εΛΛΑΔασ έχΕις ΤαλΈΝΤπ”!

Για αρχή σταμάτα να στηρίζεις τον καφέ σου στο caps lock.

Έπειτα, η Κςρκυρα που είναι πες μας, θέλουμε να πάμε… Συνέχεια Κρήτη και Χαλκιδική, το βαρέθηκε η ψυχή μας!

ΟΜΩΣ! Οι γνώσεις σου στην μόδα, μας εντυπωσιάζουν! Και τα φλοράλ σου ξέρεις (που πολύ θα παίξουν αυτή τη σεζόν) και τα κολορμπλοκινγκ ξέρεις… Μπράβο, μπράβο, σου βάζουμε ένα 9 να ανέβει λίγο ο μέσος όρος γιατί στα υπόλοιπα  κάπου το χάσαμε!

Και για το τέλος, για να της σέρβιρες εσύ τον καφέ χωρίς όμως να δουλεύεις εκεί, πάει να πει ότι ο πραγματικός σερβιτόρος είναι δεμένος πισθάγκωνα με μια κάλτσα στο στόμα. Στο αποθηκάκι από ότι αντιλαμβάνομαι. Και το μυστήριο πυκνώνει…

4) Σε είδα στον ΑΒ

“Ημον από πίσω σου στο ταμείο. ιχες πάρει κραντσ σοκολάτες τσουρέκια πατατάκια κοκακόλες και τετοια, μάλλον είσαι μαμά και είχατε κάποιο πάρτι για τα παιδιά…έχεις τέλειο κώλο…σλένε Ειρήνη.. Προσφερθικα να σε βοησω να βάλεις τα πράγματα στις σακούλες αλλά μου χαμογέλασες και ειπες ότι δεν χρειάζαιτε.. Θέλω να βρεθούμε να ”βαλουμε επιτέλους τα πράγματα στις σακούλες”

Το δικό μας σχόλιο: Φίλε μου κανένα πάρτι δεν είχανε! Τέτοιο “πωπό” δε τον χτίζεις με δαμάσκηνα και λιναρόσπορο.

Δεύτερον το χιουμοράκι με το υπονοούμενο “πράγματα στις σακούλες” δείχνει να μεγάλωσες στις χρυσές δεκαετίες. Ξέρεις τώρα, τότε που η Ελλάδα άνθιζε… Οπότε είσαι περί των 40 φεύγα ηλικιακά και ολίγον τι απλή κατασκευή. Σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ακόμα. Κι αυτό το στηρίζουμε!

Μην στεναχωριέσαι που σου έριξε άκυρο στο ταμείο και μένα αν ερχόταν κάποιος και μου ζήταγε να με βοήσει, όχι θα έλεγα! Υπάρχει ελπίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
'
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
63 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;