Ζώδια 2018: Δυναμική πανσέληνος στον Καρκίνο, στην αρχή του νέου έτους 2018
Ζώδια 2018: Τι μας φέρνει ο νέος χρόνος;

 

Καρκίνος

Καθώς η Πανσέληνος είναι στο ζώδιο σας, σηματοδοτεί μια περίοδο αναστάτωσης και προσωπικής πρόκλησης. Είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και να ελέγξετε τις συγκινήσεις. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ευάλωτοι στα συναισθήματα και δεν μπορείτε να τα εκφράσετε με τη συνηθισμένη ευκολία. Ίσως ενοχλημένοι, εκφράζεστε με περισσότερα παράπονα, ενώ θα είστε κάπως υπερβολικοί ως προς τα θέματα που αφορούν την προσωπικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Το σταυροδρόμι των εξελίξεων είναι κρίσιμο αυτή την εποχή, σχέσεις, καριέρα, οικογένεια και προσωπικές επιθυμίες, συγκρούονται. Κάθε επιλογή θα προσδώσει στο μέλλον ένα διαφορετικό χρώμα. Σκεφθείτε καλά προτού αποφασίσετε!

Οι σχέσεις θα ολοκληρωθούν και θα γίνει ένα είδος ξεκαθαρίσματος στη ζωή σας. Η διαίσθηση θα λειτουργεί έντονα και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις, που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Μη φοβάστε να ακολουθήσετε το κάλεσμα και νιώθοντας τις δονήσεις από το περιβάλλον σας, να αποφασίσετε ένα νέο ξεκίνημα. Αφήστε πίσω λοιπόν ό,τι σας πληγώνει και σας κρατά στάσιμους και προχωρήστε χωρίς φόβο.

Στο κοινωνικό περιβάλλον δεν υπάρχει σταθερότητα και αν αυτό προκαλεί ανασφάλεια και η αγωνία για την ισορροπία των σχέσεων. Μην είστε απαιτητικοί αυτή την εποχή, αλλά ας έχετε ψυχραιμία.

 

Λέων

Η εβδομάδα σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του κόσμου των συναισθημάτων και του υποσυνείδητου. Θα υπάρχει μια ιδιαίτερα αυξημένη ευαισθησία και μία συναισθηματική ανάγκη να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Η Πανσέληνος ίσως σας κάνει ευάλωτους και ενδέχεται να νιώσετε λίγο παραμελημένοι από τους αγαπημένους σας. Τα άγχη και οι ανασφάλειες μπορεί βγουν στην επιφάνεια.

Κατά συνέπεια, σε συνδυασμό με τη μελαγχολία και την αίσθηση του ανικανοποίητου να πλανάται, θα είστε με μια διάθεση μοναχική τις ημέρες που ακολουθούν. Μέσα από την ανάγκη αυτή της απομόνωσης ίσως καταφέρετε να βρείτε τη λύση για να υλοποιήσετε τα όνειρα κι τις επιθυμίες σας.

Επομένως, μέσα από μια έξαρση προσωπικής, δημιουργικής μοναξιάς θα καταφέρετε να θέσετε σε σωστές βάσεις για επιθυμίες, εργασία, γνωριμίες και σχέδια. Επίσης καλό είναι να κάνετε μια μικρή αλλαγή και στον τομέα της εργασίας σας, διότι η καθημερνή ρουτίνα έχει αρχίσει και σας κουράζει…

 

Παρθένος

Η εβδομάδα αναγγέλλει για σας μια περίοδο κατά την οποία, θα νιώσετε την επιθυμία να βρεθείτε με φιλικά αγαπημένα πρόσωπα, να ανταλλάξετε ιδέες, να αλλάξετε διάθεση και να περάσετε καλά.

Αυτή την εποχή. θα έχετε μια περίεργη αίσθηση ότι θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική επιθυμία σας. Θα ασχοληθείτε με ένα σας όνειρο, ένα σχέδιο και θα συζητήσετε γι’ αυτό, ίσως αλλάζοντας πορεία. Θα έρθουν κοντά σας οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν πρόθεση να σας βοηθήσουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώσετε μια ανατροπή και να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα που φέρνει ασφάλεια.

Μην διστάσετε να κινηθείτε προς μία νέα κατεύθυνση, αρκεί να μελετήσετε τις προδιαγραφές. Το σχέδιο που σας ενδιαφέρει εξελίσσεται.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η εποχή δεν ενδείκνυται για σταθερά βήματα ακόμη, παρά για ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση σε εκκρεμότητες. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, και ως γονείς έχετε έναν προβληματισμό για το μέλλον τους.

Μην σας επηρεάσει η ανατρεπτική διάθεση των ημερών. Αντίθετα ας επιδιώξετε να διασκεδάσετε με φίλους και να περάσετε καλά. θα περνάτε καλά ακόμα και την στιγμή που θα βλέπετε τηλεόραση!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;