ΔΕΗ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις του νυχτερινού ρεύματος; Σε ποιους θα γίνουν αυξήσεις; (video)
ΔΕΗ: Δείτε αναλυτικά!

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης, μίλησε για νέο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Μάλιστα ανέφερε ότι σε αυτό θα συμπεριληφθούν όσοι έλαβαν κοινωνικό μέρισμα 2017.

Επεσήμανε επίσης, πως από 1η Φεβρουαρίου 2018, όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμα θα είναι και στο κοινωνικό τιμολόγιο με 35% έκπτωση. Αυτή η απόφαση αφορά πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά.

Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε ότι γίνεται φθηνότερο και το νυχτερινό ρεύμα. Όσον αφορά με τη νυχτερινή χρέωση στο ρεύμα, πιο συγκεκριμένα, είπε πως θα έχει «μία ενιαία τιμή» και αναφέροντας ότι εξομοιώνεται με την ημερήσια, υπογράμμισε ότι «μέχρι τις 1600KW κατανάλωσης νυχτερινού, θα δει μείωση στο λογαριασμό του». Αύξηση, όπως είπε, θα έχουν μόνο όσοι ξεπερνούν αυτό το όριο, που μιλάμε για πολύ λίγες περιπτώσεις.

Επιπλέον, θα ξεκινήσουν οι επανασυνδέσεις ρεύματος στα φτωχά νοικοκυριά. Χθες κλείδωσε η χρηματοδότηση των επανασυνδέσεων οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών, τα οποία έχουν αποκοπεί από το ηλεκτρικό δίκτυο λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργού για τη μεταφορά 10 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτό τον σκοπό.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;