3 κόλπα για να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες χωρίς να πεθάνεις της πείνας!
Γιατί η δίαιτα δεν είναι για όλους!

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε, την πείνα και τη δίαιτα πολλοί εμίσησαν, την ωραία σιλουέτα ουδείς!

Αν είσαι σαν κι εμένα και η δίαιτα που ξεκινάς κάθε πρωί, σε βρίσκει το βράδυ να κρυφοτρώς σαν τον ποντικό στα σκοτάδια μπροστά στα ντουλάπια, τότε μπορείς να χαρείς γιατί υπάρχει λύση και για εμάς.

Δώσε βάση…

1) Φάε σε μικρά πιάτα

Η “μόδα” στα οικοκυρικά σκεύη επιβάλλει τα σερβίτσια μας να είναι αρκετά ευμεγέθη ώστε να μπορούν να ταΐσουν και κάποιο γίγαντα που ενδεχομένο θα γευματίσει στο φτωχικό μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τα φορτώνουμε πολύ περισσότερο από τη συνιστώμενη μερίδα, άρα και να τρώμε πολύ περισσότερο.

Θυμίσου, πρώτα χορταίνεις με το μάτι και μετά με το στομάχι.

Σέρβιρε λοιπόν το φαγητό σου στο πιατάκι του γλυκού, και θα δεις ότι αμέσως θα πέσουν τα κιλά , αφού θα τρως λιγότερο χωρίς να το καταλαβαίνεις…

2) Γέμισε το πιάτο με λαχανικά!

Μπορεί τα λαχανικά να μην είναι το καλύτερό σου, αλλά θα δεις ότι αν κάνεις μία συμφωνία με τον εαυτό σου να τρως πρώτα όλα τα λαχανικά που υπάρχουν στο πιάτο σου και μετά οτιδήποτε άλλο, ο κορεσμός θα έρθει πολύ πιο γρήγορα. Έτσι γλυτώνεις τα πολλά λιπαρά και τους περιττούς υδατάνθρακες που τόσο ύπουλα μας παχαίνουν…

3) Κλείσε την τηλεόραση όταν τρως!

Ω ναι! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο από πολυάριθμες έρευνες πως όσοι τρώνε μπροστά σε ανοιχτή τηλεόραση ή υπολογιστή τρώνε πολύ παραπάνω από αυτούς που τρώνε συγκεντρωμένοι στο φαγητό τους και μόνο. Ο εγκέφαλος αποσπάται από την τηλεόραση και ξεχνάει να χορτάσει ο αφιλότιμος… Δεν το έχει και πολύ με το “multitasking”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;