Ελληνοφρένεια: Η αντίδραση του Τσολιά στο
Τι συνέβη με την Ελληνοφρένεια;

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε πως η αγαπημένη εκπομπή “Ελληνοφρένεια” που επί χρόνια μετέδιδε η τηλεόραση του Alpha, κόπηκε αιφνιδίως.

Η εφημερίδα του Έθνους, φιλοξενεί και την επίσημη αντίδραση του Τσολιά, του πρωταγωνιστή της εκπομπής στα “κακά μαντάτα” που έλαβε.

Η αντίδραση αυτή προέρχεται από το Twitter και λέει: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα ».

Εκλογές Νέας Δημοκρατίας: Ο Τσολιάς μαζί με τον Μεϊμαράκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το News247 το οποίο ήρθε σε επαφή με στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, η απρόσμενη αυτή εξέλιξη για την Ελληνοφρένεια ήταν αποτέλεσμα πτώσης στα νούμερα τηλεθέασης της σατιρικής εκπομπής. Επίσης τόνισαν, πως το κόστος της, μπορεί να μην ήταν το μεγαλύτερο σε σχέση με άλλες εκπομπές, αλλά δεν ήταν και αμελειτέο, αν αναλογιστεί κανείς το πολύωρο μοντάζ και τις ανάγκες για εξωτερικά γυρίσματα. Όλος αυτός ο κόπος, σύμφωνα με τον Alpha, δεν έβρισκε αντίκρισμα στην τηλεθέαση, καθώς τον τελευταίο καιρό τα ποσοστά που σημείωνε δεν ήταν καν διψήφια.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τσολιάς στο Twitter για τους πιστούς της Ελληνοφρένειας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;