Χριστούγεννα 2017: Γιορτές μετά από χωρισμό
Τέσσερα πράγματα που θα σου φτιάξουν την διάθεση.

σχέσεις - χωρισμός

Η εορταστική περίοδος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη για όσους βίωσαν πρόσφατα ή ακόμη ξεπερνούν ένα χωρισμό.

Η λύση όμως, δε βρίσκεται στον καναπέ και την τηλεόραση. Υπάρχουν μερικές απλές στρατηγικές αντιμετώπισης που μας βοηθούν να ανακάμψουμε και να απολαύσουμε το εορταστικό κλίμα όπως αρμόζει.

1. Απομόνωση έξω από το σπίτι

Οι κοινωνικές συναναστροφές δεν είναι πάντα ευχάριστες, όταν είμαστε συναισθηματικά καταπονημένοι. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εκτός σπιτιού ακόμη και χωρίς παρέα. Ένας περίπατος, μια βόλτα στα μαγαζιά και μια ενδιαφέρουσα έκθεση είναι μερικές λύσεις που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να ξεχαστούμε.

2. Υποστήριξη από τους φίλους

Όσο κι αν πονάει να μιλάμε για το χωρισμό, είναι ακόμη χειρότερο να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας. Η συζήτηση βοηθά να απελευθερώσουμε τις σκέψεις μας, ώστε να μη διογκώνονται και να μη μας κατακλύσουν αργότερα.

3. Τήρηση των παραδόσεων

Οι αλλαγές στις παραδόσεις των εορτών πρόκειται να στιγματίσουν ακόμη χειρότερα τις φετινές αναμνήσεις. Η διακόσμηση του σπιτιού και μια μικρή συγκέντρωση με φίλους θα δώσουν νέο αέρα στο σπίτι και θα το γεμίσουν με θετική ενέργεια.

4. Νέες προτεραιότητες

Ένας χωρισμός είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας. Μπορούμε να πάμε μια εκδρομή, να βγούμε με φίλους ή απλώς να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;