Η Angelina Jolie αποκαλύπτει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί χώρισαν με τον Brad Pitt!
Το φυσάει και δεν κρυώνει η κακομοίρα...

Μπορεί να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που κατατέθηκαν τα χαρτιά για το πολυσυζητημένο διαζύγιο των Angelina Jolie και Brad Pitt, αλλά ο απόηχός του εξακολουθεί.

Όλοι οι fans (και μη) του ζευγαριού θέλουν να μάθουν για τα σύννεφα που εμφανιστήκαν στον “παράδεισο” που παρουσιάζαν ότι ζούσαν και μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να προχωρήσουν χωριστά.

Σχετικά με όλα αυτά μίλησε η Angelina και σε συνέντευξη που έδωσε στο The Hollywood Reporter. Συγκεκριμένα είπε: «Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και δουλεύαμε πάντα καλά όταν ήμασταν μαζί. Ήθελα απλά να κάνουμε οι δυο μας κάτι μεγάλο και δυνατό και πίστεψα πως αυτός θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επικοινωνήσουμε. Κάποιες στιγμές αυτό δούλεψε, κάποιες άλλες πάλι όχι. Υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα σε όλη αυτή την κατάσταση και δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με την ταινία».

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι η 42χρονη ηθοποιός ήθελα να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό, αλλα η τελευταία του συνεργασία ήταν καθοριστική στο να μην συμβεί αυτό…

Καλύτερα; Χειρότερα; Ο Brad Pitt είναι αρμόδιος να μας πει. Το έκανε μάλιστα…

Δες εδώ τι είπε: ΑΒΟΛΟ! Αυτός είναι ο λόγος δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο των Brangelina!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;