8 ιδανικοί προορισμοί για φοιτητές μια ανάσα από την Αθήνα!
Έφυγες ήδη για εκδρομή! Μην το σκέφτεσαι καν.

4. Καρπενήσι

Επιβάλλεται επίσκεψη στο φαράγγι Πάντα βρέχει καθώς και εξερεύνηση στην πόλη. Ανεπιφύλακτα να κάνεις την διαδροµή προς Προυσό, όπου θα συναντήσεις τους ιστορικούς Καρυσχάδες, το κατάφυτο Βουτύρο, το Μικρό και το Μεγάλο Χωριό, καθώς και τα περίφηµα Πατήµατα της Παναγίας. Τέλος αν δεν φας γαλακτομπούρεκο Καρβέλης, δεν ξέρεις τι σημαίνει γαλακτομπούρεκο.

5. Ναύπακτος

Επιβάλλεται βόλτα στο λιμάνι  µε τα σήμα κατατεθέν αγάλµατα του Γεώργιου Ανεµογιάννη και του Μιγκέλ ντε Θερβάντες,Αξίζει να κάνεις και μια βόλτα στο κάστρο γιατί από εκεί  θα θαυµάσεις το Βεζύρ Τζαµί και την οικία του οπλαρχηγού Κίτσου Τζαβέλλα. Το βράδυ μην αμελήσεις να νυχτοπερπατήσεις στην πόλη, γιατί είναι υπέροχα. Θα πας οδικώς, ακολουθώντας την Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών,θα διασχίσεις τη γέφυρα του Ρίου, και µετά στο Αντίρριο θα στρίψεις στην έξοδο δεξιά (224 χλµ.).

6.Λίμνη Πλαστήρα

Κάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον γύρο της λίμνης. Κατά προτίμηση με ποδήλατο, αλλά αν κρυώνεις με ότι διαθέτεις πιο ζεστό καθώς έχει πολύ υγρασία όλες τις μέρες του χρόνου. Αποτελεί απ’ τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς καθώς τα χωριουδάκια τριγύρω της είναι πολύ γραφικά και σε αυτά θα βρεις εξαιρετικό φαγητό.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;