Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ημέρες έμπνευσης και δημιουργικών ιδεών
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Οι συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους:

Κριός

Αισθάνεστε τον ενθουσιασμό για ένα νέο ξεκίνημα, σαν να πρόκειται για μία νέα Άνοιξη στη ζωή σας και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις να αφήσετε πίσω το χθες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα πάψετε να έχετε ενδοιασμούς από υπερβολική ευαισθησία ή δεκτικότητα σε θέματα που σας κρατούσαν δέσμιους ως χθες και θα ξεκινήσετε ένα κεφάλαιο στην καριέρα σας, νέο, δύσκολο ίσως, αλλά με στόχους σημαντικούς και δημιουργικούς, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Καθώς είστε σε ενθουσιασμό και ταχύτητα, γνωρίζετε πως δεν υπάρχει επιστροφή. Η πορεία που χαράζετε αυτή την εποχή, είναι γεμάτη φλόγα και προοπτικές και πρέπει να δράσετε με χαρά.

Ταύρος

Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία, έχετε αρκετές νέες ιδέες που σας ενδιαφέρουν, αλλά ακόμη δεν τις εκφράζετε. Θα έχετε την ευκαιρία στο εξής να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του συνδυασμού. Αφού δεν έχετε ακόμη εκδηλώσει τα ενδιαφέροντά σας, εκείνο που προέχει, είναι να επεξεργαστείτε κάθε δεδομένο και να δείτε τι αγαπάτε και τι σας αρέσει να βελτιωθεί. Η αγωνία και η ανασφάλεια απομακρύνονται και αισθάνεστε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Το απρόοπτο δεν σας ανησυχεί όπως συνήθως. Αργά αλλά σταθερά, μπαίνετε κι εσείς στον ρυθμό των αλλαγών, αναλογιστείτε τι επιθυμείτε από τα όνειρά σας να υλοποιηθεί.

Δίδυμοι

Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, όπου οι στόχοι διευρύνονται και νέες προοπτικές θεμελιώνουν ένα μέλλον που έχει να κάνει με την προσωπική σας δύναμη. Καθώς ανακαλύπτετε τα αποθέματά σας, υλικά ή συναισθηματικά, θα βγείτε κερδισμένοι από την μάχη αυτή. Όσο δύσκολη κι αν είναι η ανοδική σας πορεία, τόσο ενδιαφέρουσα θα διαπιστώσετε πως γίνεται, αφού θα μπορείτε να είστε δημοφιλείς, με αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας στηρίζουν σε βήματα που θα τολμήσετε ίσως για πρώτη φορά. Θα αισθάνεστε όπως και να είναι πως είστε σε μία υπερδιέγερση και πρέπει να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Αφήστε πίσω τις ανασφάλειες του χθες και ασχοληθείτε με ένα μέλλον που σας περιμένει γεμάτο εκπλήξεις. Μία σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί ή να αναπτυχθεί με κοινούς στόχους.

Καρκίνος

Η διαδρομή σας είναι εμφανώς έξω από την γνωστή σας ασφάλεια που ως τώρα σας εγκλώβιζε. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις προοπτικές της καριέρας και των βασικών σας στόχων. Κάποιοι από εσάς, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά τους σχέδια. Κάποιοι άλλοι, θα κάνουν νέα αρχή που θα κοινοποιηθεί. Κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν το επίπεδο των σχέσεων και ενδέχεται να δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός με συγκεκριμένα και επιλεγμένα άτομα. Αν είστε σε μία σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανόν να επισημοποιηθεί. Όπως και να έχει, οι προκλήσεις δεν θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε αδρανείς ή περιορισμένοι στο χθες!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;